SRBIJA MOŽE DA BUDE PONOSNA: Iz radionice stolara Mileta izašla NAJPOSEBNIJA STOLICA DO SADA (FOTO)

Stolar Mile
Facebook.com/StolarMileRakovac

Plemeniti Stolar Mile vredno radi na svojoj humanoj misiji. Ovih dana u njegovoj radionici desilo se nešto što svakako zaslužuje sve pohvale.

 

Iz radionice stolara Mileta izašla je jubilarna 1100. hranilica! Upravo nju i još jednu stolicu dobili su blizanci iz Sremskih Karlovaca.

Stolar Mile ne staje, on uz pomoć supruge, dece, kumova i svih dobrih ljudi koji pomažu donacijama, nastavlja da radi punom parom. Prioritetima se ne okreću leđa, pa Stolar Mile pomaže i socijalno ugroženim porodicama kao i deci sa posebnim potrebama.

Najpoznatiji stolar u Srbiji se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su uzeli učešće u njegovom projektu i obećava da će nastaviti da usrećuje mališane širom Srbije.   

Na pitanje kako bi nadahnuo druge ljude da krenu njegovim putem i da se posvete pomaganju drugima, stolar Mile je jednom prilikom rekao da ne treba nikoga posebno savetovati da nešto uradi.

– Dovoljno je da se okrene oko sebe… Niko ne zna ni da li mu komšija danas ima za hleb. Kod nas je ponos jači od molbe i prevlada da se ne bi čovek sramotio… E, tu treba primetiti i pomoći jer oni kojima najviše i treba obično ćute i trpe – istakao je stolar Mile.

Želimo mu još mnogo uspeha!