PREDSEDNIK DEMOKRATSKE STRANKE: “SNS trguje životima ljudi, Vučić režira dramu!”

Dragan Šutanovac
Beta

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio danas u Kostolcu, da jedino ta stranka štiti i zastupa interese građana širom Srbije.

 

Šutanovac je u razgovoru s građanima, uoči lokalnih izbora zakazanih za 24. decembar istakao da “promene kreću sa lokala”

Dodao je da u Kostolcu i ostalim opštinama u kojima su izbori za sedam dana, SNS nema aktiviste, “već zaposlene na privremenom radu u javnim preduzećima koje iznajmljuje i trguje njihovim životima i egzistencijom”.

Niko ne zna ni ko su kandidati SNS na lokalnim izborima već jedino postoji slika Vučića kao garanta propasti naše države koju možemo da vidimo na svakom koraku – rekao je Šutanovac.

On je naveo je Vučić i danas “izveo još jednu predstavu” dok, kako je rekao građani sve teže živer.

Vučić danas po ko zna koji put otvara Klinički centar u Nišu i istovremeno viče na Babića kako bi napravio još jednu predstavu – rekao je lider DS.

Prema njegovim rečima, dok Vučić “režira još jednu dramu kojom će javnost moći da se bavi, ljudi širom zemlje svakim danom žive sve gore”.

Srbija se ubrzano prazni jer građani vrlo jasno vide da im je budućnost sa Vučićem izbor između nezaposlenosti i uloge mahača zastavicama na njegovim skupovima – rekao je Šutanovac.