Vesti  Info  /  Srbija

SPEKTAKL KOJI NIKADA DO SADA NIJE VIĐEN: U subotu "Doček 7526. godine" u Novom Sadu na čak 38 lokacija!

Doček pravoslavne Nove godine, nazvan "Doček 7526. godine", biće održan sutra, 13. januara u Novom Sadu na 38 lokacija, a nastupiće 150 izvođača, najavljeno je danas iz Fondacije "Evropska prestonica kulture 2021".
Autor: BETA Foto: pixabay.com
Vreme: 16:11h | 12. januar. 2018.
0

 

Kako su naveli, biće to "najraznovrsniji program dočeka u istoriji Novog Sada", a programi će se odvijati u kulturnim, administrativnim, poslovnim i obrazovnim zdanjima, kao i ugostiteljskim objektima.

 

Nastupiće Divna Ljubojević, Laibach, sastav Imar sa Slobodanom Trkuljom, Kaliopi, Nikola Vranjković, Dušan Svilar sa tamburašima i moderni cirkus KabareBre sa Aleksandrom Dujinom, a za sve ove programe ulaznice su već rasprodate.

 

Organizatori su poručili da je ograničen broj ulaznica preostao za koncert Zorana Predina i Matije Dedića u Novosadskoj sinagogi, za nastupe di-džejeva u SKCNS Fabrici i za programe u klubu "The u Quarter" i "Firchie Think Tank studiju".

 

Ostalo je i karata za nastupe Marčela i Napetog kvinteta, a zatim i za koncert "Mutant Urban Dance Ansambla" u Gerila Baru, kao i za Disko veče u Ledenoj šumi, klizalištu koje se nalazi u Dunavskom parku.

 

Karte su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix, a u saradnji sa Sterijinim pozorjem, na prodajnom mestu u Pariskom magazinu, svaki 21. kupac ulaznica za predstojeće koncerte dobiće neku od knjiga koju izdaje Sterijino pozorje.

 

Veliki broj programa biće besplatan, a među takvima je nastup Filharmonije mladih u Sinagogi, opera za decu "Pepeljuga" Udruženja Visoko C u Edjšegu, ali i nastupi različitih kulturno-umetničkih društva iz Zone 021 u holu Železničke stanice.

 

Ulaz je slobodan i za nastupe u Kulturnom centru Novog Sada, u klubu B612, u gimnaziju "Laza Kostić", u Muzeju Vojvodine i Startit centru.

 

Satnica, mapa i program "Dočeka 7526. godine" u organizaciji Fondacije Evropska prestonica kulture, dostupne su na sajtu www.novisad2021.rs.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.