ZBOG SKIDANJA MAGIJE IZGUBILA BOGATSTVO: Vračara prepala Nišlijku JEZIVIM PROROČANSTVOM, a onda je počeo PAKAO!

gatara
pixabay

Policija traga za prevarantkinjom iz Novog Sada koja je od Nišlijke S. K. (38) uzela novac i zlato ukupne vrednosti oko 400.000 dinara da bi joj "skinula crnu magiju".

 

Nije isključeno da prevarena žena iz Niša nije jedina i da ima još žrtava koje su lakoverno nasele na ovu priču, saznaje “Blic”.

Sve je počelo kada je Nišlijka sredinom marta videla oglas za skidanje crne magije u jednom časopisu koji piše o natprirodnim pojavama. Pozvala je broj telefona iz oglasa i ostala skamenjena kada joj je ženski glas sa druge strane slušalice rekao da će umreti do juna meseca ako joj hitno ne bude skinuta crna magija.

– Žena je bila u strahu da će umreti jer joj je prevarantkinja rekla da se javila u zadnji čas. Zatražila je od nje da joj pošalje sve zlato iz kuće i 30.000 dinara autobusom do Novog Sada radi skidanja crne magije. Pošto je ona tako i uradila, prevarantkinja se javila, rekla da je stiglo i zlato i novac, i da će ih odneti u manastir da tamo prenoće, te da će joj ujutro vratiti sve. Međutim, prevarantkinja je pozvala sutradan telefonom i zatražila još 100.000 dinara da bi joj skinula čini od kojih može umreti vrlo brzo – navodi neimenovani izvor.

Uplašena žena uplatila joj je još 100.000 dinara preko pošte, ali to nije zadovoljilo prevarantkinju već je ponovo pozvala i zatražila još jednu uplatu u istom iznosu.

 
Nišlijka nije imala toliko novca, ali je nekako uspela da sakupi oko 90.000 dinara pa joj je toliko i poslala poštom. No, njenim mukama ni tu nije bio kraj.

Sutradan je prevarantkinja pozvala opet i rekla da je potrebno još 100.000 dinara da bi joj skinula crnu magiju i spasila život. Uplašena žena je u strahu to i učinila i uplatila još 100.000 dinara. Međutim, nakon što je primila uplatu, prevarantkinja je zatražila još jednu uplatu od 170.000 dinara! To je bila kap koja je prelila čašu. Pošto je Nišlijka rekla da više nema novca i da želi povraćaj zlata i dosadašnjih uplata, prevarantkinja je nastavila da je poziva i da je plaši da će umreti uskoro ako joj je ne da pare.

 
S. K. je shvatila da je bila žrtva prevarantkinje, pa je otišla u policiju i prijavila slučaj.