OPREZ: Na putevima SMANJENA VIDLJIVOST, ponovo se očekuju POLEDICE

magla na putu
pixabay.com

Zbog nižih temperatura, posebno u jutarnjim i večernjim časovima, moguće je stvaranje poledice, a zbog niske oblačnosti smanjena je vidljivost.

 

Tmurno i hladno vreme ne odustaje! U Srbiji će posle svežijeg jutra, biti hladno i suvo, pre podne oblačno, popodne delimično razvedravanje. Duvaće slab, u košavskom području umeren i jak, istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od minus dva do jedan stepen, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni.

U Beogradu će biti suvo, hladno i vetrovito, ujutro i pre podne oblačno, posle podne delimično razvedravanje. Duvaće umeren i jak, istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće oko nule, najviša dnevna oko četiri stepena.

Zbog nižih temperatura, posebno u jutarnjim i večernjim časovima, moguće je stvaranje poledice, a zbog niske oblačnosti smanjena je vidljivost.

Saobraćaj je izmenjen na putu IB reda na novom Obrenovačkom putu, petlja Ostružnica, pa će biti otvorene samo po jedna traka u oba smera.

Na putu IB reda, deonica Krst-Zavlaka saobraćaj će se zbog radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, obustavljen je saobraćaj, alternativi pravac je Novi Obrenovački put.

Saobraćaj je obustavljen na deonicama Pričević-Pecka i Krupanj-Gračanica. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na nagraničnim prelazima, na putničkim terminalima, nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Teretna vozila se na prelazu Šid sa Hrvatskom, na izlasku iz Srbije, zadržavaju oko dva sata, a na prelazu Horgoš oko 90 minuta.