VUČIĆ U BORBI ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Predsedništvo SNS jednoglasno, čeka se odluka Glavnog odbora!

Aleksandar Vučić
Printscreen/Youtube

Članovi predsedništva SNS jednoglasno su odlučili danas da će kandidat za predsednika Srbije biti lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić, saznaje "Blic".

 

Glavni odbor stranke u petak bi trebalo da potvrdi njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

 
Predsedništvo je Vučića obavezalo da nastavi razgovore sa aktuelnim predsednikom Srbije i da pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obavezuje se da u najboljoj veri nastavi razgovore sa sadašnjim predsednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u nameri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbedi njen dalji napredak – navedeno je u saopštenju.

Takodje se dodaje da je predsednik SNS dužan da razgovara sa svim partnerima Srpske napredne stranke i pokuša da obezbedi široku narodnu podršku za pobedu na predstojećim izborima.

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će biti doneta odluka, biće održana u petak, 17. februara 2017. godine, sa početkom u 17.30 časova, u Sava centru.