Vesti  Info  /  Srbija

CARSKI! Sutra je BEOGRADSKI MARATON, a demonstranti spremaju foru koja je APSOLUTNO GENIJALNA

U Beogradu se već 18 dana organizuju protesti građana nezadovoljnih rezultatima izbora, ali i opštim stanjem u zemlji. U subotu, 22. aprila, u prestonici Srbije se održava tradicionalni maraton. Kako se i gde ova dva događaja susresti? Demonstranti imaju ideju!
Autor: N. D. Foto: Dnevno.rs
Vreme: 11:58h | 21. april. 2017.
3

 

Na jednoj od Fejsbuk strana na kojima se već nedeljama demonstranti organizuju i planiraju svoje dalje akcije osvanuo je novi predlog koji je privukao velike simpatije na društvenim mrežama, ali i izazvao dosta komentara.

 

Domonstranti, naime, imaju ideju da se sutra priključe Beogradskom maratonu i učestvuju u Trci zadovoljstva.

 

Predlažem da se okupimo na startu i "istrčimo" je sa sve transparentima i u istom stilu kao što smo se ovih dana "rekreirali". Biće dosta ljudi, novinara, stranih gostiju i efekat može biti dosta dobar. Evo par napomena o trci, a ruta je idealna:

 

"Trka je manifestacionog karaktera, bez prijavljivanja, pobednika i plasmana. Pravo učešća imaju svi koji to žele. Start trke je u 10.15 č na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Trg Nikole Pašića (ispred Narodne skupštine Republike Srbije) i trči se ulicama: Bulevar kralja Aleksandra – Branka Krsmanovića – Žička – Cara Nikolaja II (14. decembra) – Mekenzijeva – Trg Slavija – Kralja Milana. Cilj je na Terazijama" – stoji u jednoj grupi.

 

Dakle, ako sutra vidite masu ljudi kako sa transparentima i majicama sa natpisima trče centrom Beograda da znate o čemu je reč laughing

Komentari

Milena Djuric 21 Apr, 18:37h kaže:

Pozdravljam učesnike maratona, i zelim uspjeh kao i lep užitak takmičenja. Sport približava ljude i vere.
Na žalost Hitler otvarao Olimpijske igre.
Da slučajno i Vučić ne otvori maraton.

Miroslav 22 Apr, 13:02h kaže:

Jel ste napisali da je "Beogradski maraton" izgubio licencu zbog ne plaćenih nagrada...

Dejan 92 21 Apr, 17:52h kaže:

Viste kompletni idioti

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.