VOZILA PIJANA PA JOJ POLICIJA PUCALA U GUME: Prilikom pretresa iz grudnjaka su joj izvadili OVO (FOTO+VIDEO)

gu
facebook@Taunton Police Department

Saobraćajna nesreća koju je u Tontonu u američkoj državi Masačusets izazvala vidno alkoholisana Ejmi Rebelo Mekarti (39) u kojoj je uništeno šest poštanskih sandučića i "mercedes", dobila je bizaran epilog kada je policija otkrila šta je prestupnica skrivala u grudnjaku.

U grudnjaku pripite Mekarti pronađen je egzotični gušter poznat kao komodo-zmaj, a policija Tontona je ovaj neverovatan slučaj obelodanila na svojoj Fejsbuk stranici.

 
Prilikom privođenja u policijsku stanicu Ejmi je otkrila da je sakrila komodskog zmaja, vrstu guštera. Gde sakriti ovu životinju dok upravljate automobilom, pitate se? Pa, u grudnjak, naravno! Komodski zmaj je prebačen u policijsku stanicu odakle je predat službeniku zaduženom za životinje – piše na Fejsbuk stranici totonske policije.

Sa Ejmi se u automobilu nalazio i muškarac koji je kod sebe imao repliku polu-automatske puške, a identifikovan je kao 22-godišnji Marvin Kivalijanga.

U policijskom izveštaju piše da je Mekarti probušila sve četiri gume prilikom udesa, a sudiće joj se za vožnju u alkoholisanom stanju i po još par osnova, prenosi Hafington post.

Pogledajte VIDEO: