UŽAS! Žena mu kasno servirala večeru, pa joj PUCAO U GLAVU

ubistvo
pixabay.com

Priznao je zločin i sada se kaje.

 

Policija u Indiji je saopštila da je uhapsila 60-godišnjaka koji je ubio ženu iz vatrenog oružja jer mu je “kasno servirala večeru”, prenosi BBC.

Ašok Kumar se posvađao sa ženom pošto je kući došao pijan u subotu uveče, da bi joj posle kratke svađe pucao u glavu! Kako se navodi, njegova supruga Sunaina (55) je prebačena u bolnicu gde je podlegla povredama.

Policijski zvaničnici su rekli da je Kumar alkoholičar i da je priznao zločin i da se kaje. 

Došao je kući pijan i tada je počela svađa. Ona je bila uznemirena zbog njegove navike da pije i želela je da razgovara o tome, a on je želeo da mu odmah bude doneta večera. Njega je iznerviralo odugovlačenje i pucao je u nju, rekao je predstavnik policije. 

Nasilje u porodici je veliki problem u Indiji i u pitanju je najčešće krivično delo u kome su žrtve žene. Kako piše BBC, u Indiji je 2015. godine u proseku svaka četiri minuta prijavljivan po jedan slučaj. 

Britanska kuća navodi da se o ovom problemu u zemlji malo priča i da postoji “kultura tišine i odobravanja”. 

Više od 54 odsto muškaraca i 51 odsto žena veruje da je u redu da muškarac udari ženu jer ne poštuje njegove roditelje, zanemaruje svoje obaveze u kući i prema deci, ali i ako previše posoli hranu.