BEKSTVO IZ KUĆE UŽASA: Pojavio se SNIMAK spasavanja dece koju su roditelji MUČILI i IZGLADNJIVALI! (VIDEO)

Tarpin
Beta

Trenutak u kome je dvanaestoro dece kalifornijske porodice Tarpin pobeglo iz zarobljeništva snimljen je nadzornim kamerama, a slobodu su ugledali posle teških godina ispunjenih torturom i izgladnjivanjem.

 

Dramatičan snimak izlaska na slobodu mediji su preneli danas, ali već danima se objavljuju gnusni detalji zatočeništva prekinutog nakon što je jedna 17-godišnja devojka uspela da pobegne kroz prozor i pozove policiju.

Mediji u Americi pisali su prethodnih dana da su roditelji decu uzrasta od 2 do 29 godina držali zarobljene zbog bankrota koji su proglasili. Navodno su roditelji u velikim dugovanjima koji se procenjuju na oko pola miliijarde dolara, a neki su kao motiv navodili religijska uvernja.

Policija je potvrdila da su deca bila u jako lošem zdravstvenom stanju i da su bila toliko neuhranjena da je bilo teško raznati ko koliko godina ima.

Mediji navode da su roditelji redovno hranili samo najmlađe dete (dve godine staro) kao i kućne ljubimce.

 

Njihov otac Dejvid Alen Tarpin (57) i majka Luiz Ana Tarpin (49) uhapšeni su, a pred sudom su izjavili da nisu krivi.

Optužnica u 19 tačaka tereti ih za torturu i ugrožavanje dece. Ukoliko žele da se brane sa slobode neophodno je da uplate kauciju od devet miliona dolara.