“Sigurna sam da ovo nije kraj!” Uprkos optimizmu, slavna manekenka PREMINULA i ostavila svet u žalosti

nera
instagram/almeidanara

Brazilska manekenka Nara Almeida preminula je nakon duge borbe sa rakom, a ostaće upamćena po svojoj pozitivnosti uprkos tome što joj je dijagnostikovan maligni tumor koji se proširio na druge organe.

Od momenta kada joj je saopšteno da ima rak želudca, u avgustu 2017. godine, popularna brazilska manekenka Nara Almeida dokumentovala je svoju borbu sa kancerom na društvenim mrežama.

Ona je svakodnevno na svom Instagramu obaveštavala milione pratilaca o svom zdravstvenom stanju, kao i o svim terapijama kojim se podvrgavala.

Sempre ?

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on

Dvadesetčetvorogodišnja blogerka pisala je inspirativne objave I objavljivala ih kako bi pokazala kako zaista izgleda život ljudi obolelih od ove zloćudne bolesti.

Nažalost, Nara nije uspela da izdrži, te je preminula pre dva dana u bolnici u Sao Paulu u Brazilu, a vest o smrti saopštio je njen dečko Pedro Roha, sa kojim je Nara bila dve godine u vezi.

Nara je preminula sinoć, nakon velike borbe. Želeo sam je zauvek pored sebe, ali zaslužila je da se odmori, Njena smrt će ostaviti ogroman prostor u mom srcu, ali će uvek živeti u meni, biti moja inspiracija i pomoći da gledam svet u boljem svetlu – deo je njegove emotivne poruke koja je dobila više od dva miliona lajkova.

Nari je dijagnostikovan rak stomaka u avgustu 2017. godine, a manekenka i blogerka je na svojim fotografijama otkrivala kako izgleda svaka faza bolesti, koje operacije je imala, kao i kakve su prognoze.

Ona je zadržala pozitivan duh, uprkos činjenici da se rak proširio na druge organe.

Nakon što je primila loše vesti, napisala je poruku koja je mnoge zadivila i rastužila.

Doktori su potvrdili da je moj slučaj pogoršan i da verovatno nema leka. Ali još jednom ću vam ponoviti: Ovo je samo faza. Sigurna sam da ovo nije kraj – napisala je ona.

Nažalost, Nari je kasnije zdravlje postajalo sve ugroženije, a vreme je provodila u bolnicama. Započela je tretman imunoterapije koji pomaže organizmu da uništi rak, ali ipak je izgubila bitku.