Na sahrani svog sina otkrili njegovu najmračniju tajnu: Ovo je njihovo upozorenje svim roditeljima (VIDEO)

Sahrana
Printscreen/Youtube

Njihov sin bio je sportista i uzoran učenik, ali je imao užasnu tajnu koja ga je koštala života.

 

Očajni roditelji Bil i Ejmi Skanel izgubili su sina Emeta koji se predozirao, a svoju tugu su pretvorili u potpuno neočekivanu stvar –  objavili su iskrenu čitulju kako bi podstali druge roditelje da bolje upoznaju svoju decu.

“Ovu čitulju smo odlučili da objavimo kako bi i ostali roditelji o zavisnosti mogli da progovore bez srama. Kad pogledate u sliku Emeta, vidite li njegovu nevinost? Kad pogledate u njegovu sliku, vidite li sportistu, naučnika, pisca, pronalazača, muzičara, učenika koji je nizao petice? Možda u njemu vidite dečka za kog biste bili srećni da izlazi s vašom ćerkom.

Kad pogledate njegovo lice na ovoj fotografiji, ne čini li vam se potpuno srećan i ispunjen??? Kad pogledate ovu fotografiju, ne vidite li nekoga ko će uspeti u životu? Da, i mi vidimo sve te stvari kad pogledamo njegove fotografije, ali, pitamo vas samo ovo… Kad pogledate njegove fotografije, vidite li “narkića”? Vidite li očajnog mladog muškarca koji je zavisan od heroina???? Vidite li nekog ko je toliko depresivan da je postao zatvorenik vlastitog života?

Ovaj mladi čovek je preminuo pre četiri dana od predoziranja, a imao je samo 20 godina. Živeo je s nama, svojim roditeljima, koji su ga bezuslovno voleli. Imao je ceo život ispred sebe!!!

Roditelji, molimo vas, nemojte misliti da se to nikada neće dogoditi i vašem detetu… Molimo vas, nemojte biti naivni i misliti da baš vaše dete nikada neće posegnuti za drogama ili alkoholom”, poručili su nesrećni roditelji.