Ova devojka prodaje svoju NEVINOST za 850 hiljada dolara, reakcija roditelja šokirala je svet (FOTO)

Aleksandra
printscreen/instagram.com/aleexandrakhefren/

Osamnaestogodišnja Aleksandra Kefren objavila je na nacionalnoj televiziji da svoju nevinost želi da proda za 850.000 dolara kako bi, navodno, pomogla svojoj porodici da izađu iz loše finansijske situacije.

 

?

A photo posted by Aleexandra Khefren (@aleexandrakhefren) on

Stvar se dodatno zakomplikovala kada su se javno oglasili i njeni roditelji koji su istakli da se ne nalaze u finansijskoj krizi i da im nije potrebna takva vrsta pomoći, kao i da će se svoje ćerke odreći ukoliko zaista uradi ono što je naumila. Njihove reči potvrdio je i Aleksandrin ujak.

“Njenim roditeljima se zaista gadi to što radi i ne shvataju zašto se odlučila za tako nešto. Molili su je da to ne čini, ali ona im je samo odgovorila: ‘Ja imam 18 godina i mogu da radim šta hoću sa svojim telom’. Onda su joj zapretili da ako se proda više neće biti njihova ćerka, a to je strašna situacija”, ispričao je ujak ove devojke.

Ujak koji je iz Rumunije stigao u London kako bi pokušao da izgladi situaciju, otkrio je i da Aleksandin otac zarađuje četiri puta više od prosečne plate Rumuna.

On je posebno šokiran zbog izjave ove osamnaestogodišnjakinje da nije bitno hoće li se njen partner testirati na polno prenosive bolesti.