POŽURITE DOK TRAJE AKCIJA: Preuzmite OVE BESPLATNE aplikacije za Android – dok ponovo NE PODIGNU CENU!

Google Play - besplatno
Dnevno.rs/Kolaž

Žudite za besplatnim aplikacijama? Na pravom ste mestu!

 

Androidov Play Store strahovito je haotično mjesto gde cene aplikacija rastu i padaju neprestano. Ponekad se desi da neka super skupa aplikacija padne na nula dinara, a da to niko ne primeti.

U ovom kratkom vodiču predstavljamo vam pet besplatnih igara i aplikacija koje će se uskoro vratiti na punu cenu, a na vama je samo da ih pre toga preuzmete i isprobate.

Dakle? Šta čekate?

0 to Billionaire

“0 To Billionaire” je apstraktni džepni RPG u kom preuzimate ulogu 18-godišnjaka koji po svaku cenu nastoji da postane milioner. Vaš zadatak je da donisite finansijske odluke, planirate troškove i investicije, brinete se o unapređenju znanja i, konačno, da postanete milioner.

“0 To Billionare” (bez reklama) trenutno je besplatan a možete ga skinuti ovde.

Calc Fast

Calc Fast je matematička igra u kojoj u roku od 60 sekundi morate rešiti što više kratkih ali slatkih zadataka. Calc Fast će vas tako zabavljati sabiranjem, oduzimanjem, množenjem i deljenjem, a vaš zadatak je da postignete rezultat koji će sve ostale gejmere matematičare ostaviti zabezeknutima.

Igra je trenutno besplatna i možete je skinuti ovde.

Maze Planet 3D Pro

Maze Planet 3D Pro je, kao što i naslov kaže, igra u kojoj kuglicu terate do cilja pomoću jednostavnog interfejsa. Planeta je mnogo, lavirinata još više, sve je 3D, a cena igre je trenutno nula dinara.

Drugim rečima, neće vam biti ništa ako odlučite da je probate. Maze Planet možete preuzeti ovde.

Timing Hero VIP: Retro Fighting Action RPG

Ova mala retro poslastica kombinuje 8-bitnu grafiku i muziku kako bi sve nostalgičare oborila na kolena. Naravno, svemu ovome pridružen je jednostavan način igre koji je prilagođen brzim i kratkim sesijama. Timing Hero VIP inače košta skoro četiri dolara, ali sada je potpuno besplatan.

Timing Hero VIP možete skinuti ovde.

Zen Alarm Clock

Godinama tražite aplikaciju za buđenje koja vas iz kreveta ne tera zvukom rafalne paljbe? Bacite pogled na Zen Alarm Clock – alarm koji vas budi ‘naučno potvrđenim metodama’. Razlog zbog kog Zen Alarm Clock ima Zen u imenu je opuštajuća struktura muzike buđenja koja korisnika budi postupno, navodno pojačavajući osećaj odmorenosti bez ubacivanja nepotrebnog stresa.

Ne verujete zvaničnim informacijama? Isprobajte aplikaciju besplatno pre nego što joj se cena ponovno podigne na 2 dolara.