DA LI SU VREDNE PROSTORA NA VAŠEM TELEFONU? Ovo su NAJBIZARNIJE APLIKACIJE za koje smo čuli

Bizarne aplikacije
Dnevno.rs/Kolaž

Pored brojnih aplikacija koje vam pomažu da se edukujete i bolje organizujete, postoji i čitav niz aplikacija koje su potpuno besmislene. Zašto uopšte postoje nikome nije jasno, ali sigurno nasmeju svakoga ko je za njih čuo ili ih instalirao.

 

Mi vam donosimo spisak najbizarnijih aplikacija za koje smo čuli, a na vama je da odlučite da li su vredne prostora na vašem telefonu.

WATCHING CUTE GIRL

Ova japanska aplikacija omogućava vam da skinete slatku devojku koja će da zuri u vas sa ekrana. Ona može da vas gleda dok jedete, spavate ili šta god da radite, a osećate se usamljeno. Besmisleno, zar ne?

 

THE DEATH APP

Aplikacija koja javlja ko je umro u blizini. Još jedna bizarna aplikacija koja detektuje lokaciju korisnika i obaveštava ko je preminuo u blizini. Pored toga, aplikacija pruža uvid i u nedavne saobraćajne nesreće i ubista.

IVOODOO

Ovo je aplikacija za bacanje crne magije. Funkcioniše tako što korisnici stavljaju fotku neprijatelja na lice vudu lutke. Igle u boji „napadaju“ njihovo zdravlje, uspeh, ljubavni život…

 

POINTLESS BUTTON

Kao što i samo ime kaže, ova aplikacija je besmislena. Naime, na ekranu vam se pojavi dugme i vi to dugme pritiskate do mile volje. Caka je u tome što se ništa ne dešava! Međutim, posle izvesnog pritiskanja dugmeta, pojavi se neka sličica (broj ili životinja), što podstiče korisnike da nastave da pritiskaju besmisleno dugme kako bi videli šta će se sledeće pojaviti.

IFART

Kome treba aplikacija koja simulira prdeže? U svakom slučaju, ona postoji. iFart je aplikacija koja pretvara vaš uređaj u virtualni generator prdeža. Korisnici mogu da izaberu i više vrsta „zvukova“. Verovatno postoji kako biste se našalili sa prijateljem.

GHOST RADAR

Ako verujete u duhove, onda će vam ova aplikacija „pomoći“ da otkrijete da li ih ima u blizini. Naravno, ako verujete u paranormalne pojave…

BEER FREE

Još jedna besmislena aplikacija uz pomoć koje izgleda kao da pijete pivo iz telefona. Funkcioniše tako što pomerate telefon levo-desno, što pomera i imaginarno pivo i omogućava vam da popijete punu čašu piva. Svako zna da je ovo nemoguće, zato nam nije jasno zašto ona postoji.

ROLL A JOINT

Kao i prethodna aplikacija, i ova vam pruža virtualnu zabavu. Naime, kada skinete Roll a Joint aplikaciju, moći ćete da „zarolate“ virtualnu pljugu. Na kraju, isto kao i sa Beer aplikacijom, prislonite usta telefonu i „ispušite“ cigaretu.

Ako i vi znate za neku bizarnu aplikaciju, podelite je sa nama.