Vesti  Magazin

DA VAM PARE BUDU KAO 'DOBAR DAN'! Feng šui trikovi za uređenje doma koji PRIVLAČE NOVAC I ZAISTA "PALE"

Ako ste umorni od nestašice i "preživljavanja", ako ste već sve pokušali da dođete do više novca, ako nemate više od koga i gde da se pozajmite, ne očajavajte! Sigurni smo da niste pokušali sa feng šui savetima za privlačenje novca!
Autor: N. D. Foto: pixabay.com
Vreme: 11:24h | 11. novembar. 2017.
0

 

Možda vam čitava ta priča deluje "neozbiljno" i suludo, ali naučno je dokazano da novac lako možemo privući u svoj život dobrom energijom i pozitivnim mislima. Upravo u tome nam pomažu feng šui saveti - da oko sebe i u sebi stvorimo atmosferu obilja, i sami tim pojačamo prirodni magnetizam za finansijsko blagostanje.
 

Mi smo proverili i "izabrali" najbolje i najjednostavnije savete koji će i u vaš dom doneti novac i materijalno bogatstvo! Probajte - potrebno je samo malo vremena i dobre volje.

 

Pažljivo se odnosite prema novcu

 

Pažljivo rukovanje novcem je jedan od osnovnih "načela". Obratite pažnju kakav je vaš odnos prema novcu - da li "gužvate" novčanice, koliko ih dobro čuvate, ostavljate li novac na raznoraznim mestima po kući?

 

Ako zapostavljate novac, on će vam "vratiti" istom merom - zapostavljaće i on vas. Vodite računa da vam novčanice uvek budu lepo složene na urednom mestu, ne "vucarajte" ih po džepovima, a kućne računa držite spakovane u kovertama.

 

Otarasite se pokvarenih stvari u svom domu

 

Popravite ili bacite sve stvari koje su slomljene ili ne funkcionišu. Predmeti koji ne rade narušavaju energiju izobilja, i trebalo bi da ih što pre izbacite iz svog doma.

 

DONOSI SREĆU I BOGATSTVO: Saznajte gde treba da čuvate FENG ŠUI ŽABU za privlačenje novca

 

Ispunite svoj životni prostor simbolima bogatstva

 

Važno je da se okružite predmetima koje će vas asocirati na materijalno izobilje i finansijsku sigurnost. Simboli bogatstva u vašem domu doprineće atmosferi novca i jačanju energije. Spisak svega onoga što simblozuje bogatstvo je predugačak - činija sa ovčićima, biljka krasula (drvo novca)...

 

Takođe, možete se poslužiti još jednim simpatičnim trikom - gde god mislite da je zgodno (destkop računara, ekran telefona...) postavite slike svega onoga što želite - automobila, kuće, putovanja, garderobe...

 

Nabavite feng šui žabu

 

Prema feng šui tradiciji veruje se da figura žabe, poznata kao kineska žaba novca ili žaba sudbine, privlači napredak, obilje i novac u dom. Postavite žabu u blizini ulaznih vrata. Glava treba da joj bude okrenuta ka unutra. Najbolju energiju privlači ako je čuvate u dnevnoj sobi, posebno ako imate privatan biznis. Za napredak u karijeri postavite je u severnom delu dnevne sobe. Stavite je na sto, na primer na stočić za kafu.

 

Potrebna vam je samo sveća! Jednostavan FENG ŠUI TEST koji otkriva da li u vašem domu ima NEGATIVNE ENERGIJE

 

Koristite žive boje u delovima stana u kojima obavljate poslove u vezi sa novcem

 

Feng šui majstori uvek naglase "područje novca" bojama i to zelenom i ljubičastom. Zeleno je boja vitalnosti irasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo.

 

U kuhinji nađite mesta za činiju s grožđem – idealno je da pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kad prođe sezona ovog voća zamenite nekom lepom replikom u bojenom drvetu ili staklu.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.