“ŽIVA BARBIKA” IZ ČEŠKE: Troši ogromne pare da bi IZGLEDALA KAO LUTKA, a operacije je počela da radi sa 16 godina

barbika
Instagram/lolotabella

Osamnaestogodišnja Čehinja Gabriela Jirackova već dve godine svakog meseca izdvaja više od 1.000 funti da bi izgledala kao "Barbi" lutka. Ne prestaje sa estetskim zahvatima, a već ima zakazanu još jednu korekciju grudi koje želi da uveća.

Sa 16 godina Gabriela je stavila umetke u kosu, veštačke trepavice, koristila je trajnu šminku i filere za usta.

Ubrzo je povećala i grudi za dva broja, a sada planira da “investira” i u svoju zadnjicu, ukloniće nekoliko rebara da bi mala tanji struk i da bi izgledala kao prava živa lutka.

Barbika me inspiriše na moje promene. Od malena sam volela da se igram sa njima, imam kolekciju od više od 300 različitih Barbika. Kada sam videla kako neke devojke prave od sebe žive lutke poželela sam i ja. Ne verujem previše u prirodan izgled, danas ništa nije prirodno. Ovo je definitivno moj svet – rekla je Gabriela za “The Sun”, a otkrila je i da joj je najveća želja da se preseli u Ameriku.

Da bi izgledala kao što se predstavlja na svom Instagram profilu dnevno joj je potrebno tri i po sata rada na sebi i kaže da to nije nimalo lak i jednostavan posao. Pritiskaju ju je i mediji, fanovi, hejteri… Svi, kaže, imaju neka očekivanja od nje.

Roditelji su joj zabrinuti i već su počeli da joj brane neke stvari.

Srećni su što prati svoje snove, ali nisu bili spremni da prihvate sve njene promene i izazove sa kojima se suočava.

Ja sam uvek bila zadovoljna svojim izgledom. Nisam počela sa promenama zbog niskog samopouzdanja ili tako nečeg. Jednostavno volim ovakvu lepotu. Osećam se seksipilnije nego ikad pre. A to ima veze i sa većim grudima i sa šminkom – objasnila je.