Subota miriše na stvarno dobar techno! Underground Conncection u KPTM-u

Underground Connection
Promo

Underground Connection, ekipa iz Kraljeva, ove subote, 24. februara, donosi svežu tehno energiju u klub KPTM.

 

Underground Connection je neformalno udruženje DJ-eva i producenata koje čine dvojac Trips & Tics (VB), CeZ (KV) , Blacksmith (KV), Aleksandar Koricanac (KV), Vrag (BG), DGNRK (KG) i Marko White (KG). Spojila ih je ogromna ljubav prema elektronskoj muzici kao i bezrezervna želja da povrate klupsku scenu u svom gradu ali i njegovoj okolini.

Sa zajedničkim radom počinju u martu 2016. godine, organizuju više većih događaja, beleže nastupe na festivalima kao što su Dev9t, Exit, Lovefest, Arsenal fest, i vrlo brzo prerastaju u jednu od najaktivnijih organizacija u našoj zemlji. Svojim kvalitetom ali i veoma iskrenim i direktnim pristupom, kako za DJ pultom tako i van njega, veoma brzo zavređuju poštovanje svojih već priznatih kolega.

Na događajima pod okriljem ove organizacije ali i njihovom rezident Club Escape-u u Kraljevu, kao gosti svoje nastupe beleže: Boža Podunavac, Marko Milosavljević, Dave Angel, Vladimir Aćić aka Avoid, Klaus, Marko Vuković, Bokee, Bojan Vukmirović i Luka Concrete, Filip Xavi, P.S., Miloš Vujović, Nevena Jeremić, Nikola Vemić, TKNO, Sugar Lobby kao i mnogi lokalni i talentovani izvođači.

Detaljnije sa ovim događajem možete se upoznati i na zvaničnom Facebook eventu.

Sudeći po line up-u posetioce očekuje jedan sjajan party koji će trajati do ranih jutarnjih časova, nakon čega sledi oficijalni afterparty serijala gradskih žurki FORWARD u organizaciji kolektiva TRIII koji čine Boža Podunavac, Dušan Kačarević i Mirko Lazarević.

Vidimo se!