MODNA REVOLUCIJA Verice Rakočević, Ines Janković i Boška Jakovljevića

Modna revija
Promo

Poslednjih godina svedoci smo napredovanja tehnologije koja nam pomaže da se borimo sa zahtevima svakodnevice. Međutim, zašto onda od pranja odeće pravimo dosadan i naporan posao?

 

Nedavno istraživanje pokazalo je da skoro svaki drugi čovek (46%) smatra da je pranje odeće dosadno, 45% kaže da je za obavljanje ovog posla potrebno izdvojiti dosta vremena, dok je svaki treći ispitanik ovog istraživanja (35%) izrazio mržnju prema ovom kućnom poslu.

Savremene inovacije pomerile su pranje veša na sasvim novi nivo. Vreme je da se ponovo osvrnemo na to kako peremo našu odeću i da se pridružimo revoluciji pranja odeće i učinimo ovu rutinu praktičnom, lakom i pre svega jednostavnom.

Ariel je predstavio nove Ariel 3 u 1 kapsule spektakularnom modnom revijom tri popularna modna kreatora Verice Rakočević, Ines Janković i Boška Jakovljevića. Oni su svojim modelima istakli glavne prednosti novog Ariela – besprekornu čistoću, očuvanje boja i održavanje beline odeće.

Reviji je prethodio modni panel na kome su učestvovali profesorka Visoke tekstilne strukovne škole Ana Aksentijević Jelić i stilista Ašok Murti.