ZORAN KESIĆ POSTAO BOT: Koračajte njegovim stopama i otkrijte POTPUNO DRUGAČIJI BEOGRAD

Zoran Kesić
Promo

Brend Tuborg ovog proleća pomera granice zabave i tehnologije jedinstvenom digitalnom aktivacijom Chatbot koja omogućava Beograđanima da upoznaju svoj grad koračajući stopama Zorana Kesića, Mimi Mercedez i Kristijana Molnara.

 

Chatbot je platforma za komunikaciju bazirana na veštačkoj inteligenciji, a do sada je korišćena isključivo u svrhe pružanja servisnih informacija korisnicima.

Tuborg je sada po prvi put ikada kreirao specijalan oblik Chatbot platforme koji omogućava korisnicima da se putem Facebook messenger aplikacije dopisuju sa čuvenim televizijskim voditeljem Zoranom Kesićem, pevačicom Mimi Mercedez i DJ izvođačem Kristijanom Molnarom. Tako će korisnici imati priliku da prolaze njihova životna putovanja i uspomene i na taj način sagledaju svoj grad drugim očima.

Ova tri Chatbota upoznaće mlade sa počecima rejva u Srbiji, kultnim mestima za izlazak tokom devedesetih, značajnim koncertima koje pamte mnoge generacije, ali i sa mestima u gradu koja bi obavezno trebalo da obiđu.

Zoran, Mimi i Kristijan odabrali su po četiri lokacije koje su uticale na njihov život, a na svakoj od njih korisnike će čekati iznenađenja – od muzičkog vremeplova do specijalnih poklona i, naravno, ponekog besplatnog piva.    

– Svaka lokacija je duboko povezana sa Tuborg ambasadorima jer predstavlja spoj različitih anegdota, ličnih doživljaja i uspomena, kroz koje vodi korisnike. Chatbot aktivacijom omogućavamo fanovima da bolje upoznaju svoje idole i dobiju ekskluzivne priče iz njihovih života, a da, pritom, nauče nešto novo o svom gradu – izjavila je Tijana Stanković, Carlsberg Srbija.

Na prvo putovanje sve fanove poziva Chatbot Zorana Kesića od 18. aprila, zatim će uslediti i Chatbot aktivacija Mimi Mercedez od 25. aprila, nakon čega se pridružuje i Kristijan Molnar od 03. maja 2018.

Tuborg te poziva da zapratiš stranicu Zoranovog ChatBota, pošalješ mu poruku i započneš avanturu, kao i da redovno pratiš Tuborg Facebook i Instagram stranicu za sve nove informacije!