BORIS NOVKOVIĆ obećao SPEKTAKL U KOMBANK DVORANI, a najavio je i EKSKLUZIVNE GOSTE

novkovic
promo

Već je 34 godine na sceni, a sa istom mladalačkom energijom i elanom je došao na Radio S da najavi novu pesmu Moskva.

 

Autor je Dušan Bačić koji je radio hitove za Severinu Tarapana i Milicu Todorović Tri čaše. Ovoga puta je potpuno ušao u lik Borisa Novkovića:

Dušan kao da mi je uradio psihološki profil i napisao prave reči koje bih i ja sam izabrao u pesmi. Jesam napisao mnogo svojih pesama i nisam odustao od svog kantautorskog rada, ali mi je uvek zadovljstvo da otpevam pesmu drugih autora kad nam se energije poklope – rekao je Boris na Radiju S.

Spot je vrlo zanimljiv, sniman je u Sloveniji, u Kranjskoj gori koja je glumila Moskvu, a jedino autentično rusko je bila prelepa plesačica.

Pevač je želeo da apeluje na svoje obožavaoce da nikako ne odgovaraju na bilo koji profil na Fejzbuku sa njegovim imenom, jer je svih 30-ak profila lažno. Jedini pravi je Boris Novković official. Tako je sreo prijatelja iz osnovne škole koji mu je rekao da mu je bilo drago što su se ispričali na Fejzbuku, ali mu je Boris objasnio da to uopšte nije bio on.

Za kraj, ekskluzivno je najavio beogradski koncert u septembru u Kombank dvorani, gde će mu gošće biti Frajle.

Deo koncerta će posvetiti ocu Đorđu Novkoviću pod simpatičnim nazivom ‘Vidi šta sam ti uradio od pesme, tata’, gde će očeve hitove prepevati u svom pop stilu.

Obećao je i svojih 17 hitova pa kaže da obožavaocima definitivno nijedna pesma neće faliti.