Vesti  Magazin

"Pilule protiv bolova me uništavaju": Slavna glumica objavila da joj se RAK VRATIO I RASPLAKALA INTERNET

Nakon što je prošlo dve godine od mastektomije, kada joj je odstranjena cela dojka, američka glumica Šenon Doerti moraće pod hitno da se podvrgne novoj operaciji.
Autor: Super žena Foto: Instagram/theshando
Vreme: 17:17h | 15. maj. 2018.
0

 

Američka glumica Šenon Doerti podelila je sa celim svetom tužne vesti koje se tiču njene zloćudne bolesti. Nakon dve i po godine uporne borbe sa rakom dojke, kao i mnogobrojnih operativnih zahvata, ona se vratila u bolnicu, gde čeka novu hiruršku operaciju - rekonstrukciju dojke.

 

Bivša zvezda Beverli Hilsa podelila je fotografiju iz bolničkog kreveta, sa majkom Rosom, koja joj daje ogromnu podršku.

- Volim te. Hvala što si uvek uz mene. Pisala bih više ali pilule protiv bolova me uništavaju - napisala je glumica ispod fotografije.

 

Podsećamo, pre dve i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnela vesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti.

 

- Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene - glumica je tada kazala.

 

U međuvremenu joj je urađena operacija mastektomije, a glumici je posebno teško palo kada je uzimala veličinu za svoje nove grudi.

 

Nakon faze mirovanja i lečenja, a aprilu ove godine Doertijeva je kazala da se tumor vratio, ali da ostaje pozitivna uprkos lošim vestima.

 

- Kao što svi znaju, sledećih pet godina su najvažnije. Vraćanje se dešava stalno - kratko je prokomentarisala, te naglasila da neće izgubiti pozitivan duh i da će nastaviti sa lečenjem.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.