SIGNALI DA VAM JE TRAGEDIJA PRED VRATIMA: Šest stvari koje ukazuju da je žena postala apsolutno neprivlačna

Devojka
Pixabay.com

Šest tragičnih simptoma! Bolje je sprečiti nego lečiti, ali ako već imate neki od njih, uz par pametnih poteza, možda i nije kasno za vas!

 

Svi znamo da žene na ovom svetu postoje iz dva razloga: da budu lepe, i da NIKADA ne preispituju odluke svojih muškaraca da celu noć provedu sa nepoznatim društvom na nepoznatom mestu i da se pritom vrate praznih novčanika i košulja punih nepoznatih ženskih parfema.

Zbog toga najveća životna prekretnica u životu jedne žene nije ni završavanje fakulteta, ni prvi dobri posao, ni prva ušteđevina, ni udaja, ni rođenje deteta već tačan dan kada prestaje da bude seksualno poželjna.

Evo nekoliko simptoma da je počeo kraj života svake žene, odnosno da je došao dan kada žena više nije privlačna nijednom muškarcu na planeti.

Počeli ste da sedite

 

Dok muškarac sa sedom kosom dobija taj šmek patine, žena postaje jednostavno nepoželjna. Za neke stvari važi da su bolje kada ih izvode iskusne žene, ali to ni slučajno nema veze sa seksom. Takođe, postoji i pretpostavka da, što je žena starija, bolje zna šta joj godi, a znamo da to ne želi nijedan muškarac.

Imate borice oko očiju i na čelu

 

Prva stvar – bore se pojavljuju zbog godina, ali i zbog preteranog razmišljanja i brige – naročito one na čelu. Dakle, prva bora vam je znak da možete da zaboravite na seks. Svi znamo da pravi muškarac želi lepršavu leptiricu koja ne promišlja već živi život punim plućima. Teške stvari poput razmišljanja prepušta onome ko je najbolji u tome – muškarcu!

Imate decu

 

Svi znamo da je žena koja je rodila nakon tog iskustva potpuno neupotrebljiva u seksualnom pogledu. Što bi rekli mudri muškarci, seks sa ženom koja je rodila ima isti učinak poput bacanja kobasice u tunel. Ako dete i nije prošlo kroz vaginu, već ste imale carski rez, nemojte se prerano radovati – taj ožiljak će uvek stajati između vas i bilo kog muškarca sa malo zdravog razuma.

Prestale ste da pijete 

 

Znamo da se većina seksualnog života svake žene svodi na donošenje užasnih odluka koje su u popriličnoj meri ohrabrene alkoholom. Dakle, ako ste prešle u tu životnu fazu kada vam se vikend ne svodi na pijanke, ugasile ste ga.

Imate tri kilograma viška

 

Ovo je jedna od najgorih stvari koje mogu da se dogode ženi. Sa ovim morate da budete naročito oprezne. Obratite pažnju čak i na šetnje po kiši – tako natopljene vodom i otežale odeće sigurno nećete navesti nijednog muškarca da vas odvede u krevet.

Imate samopouzdanja

 

Jedina gora stvar od viška kilograma je višak samopouzdanja. Upamtite ovo dobro – muškarci su lovci. Oni žele da izdvoje nesigurnu žrtvu iz krda i da je prisvoje. Oni žele neiskusno mladunče, jer je dobro poznato da se u seksu nikako ne smeju naći dve jedinke koje znaju šta rade. Jedan (muškarac) vodi, a neiskusna žrtva je tu da se nauči uživanju.

*Važna poruka – ukoliko vam se na mahove učinilo da uočavate tragove sarkazma, sasvim ste u pravu! Svi dobro znamo da ne postoji taj dan kada ijedna žena postaje nepoželjna wink