Dnevni horoskop za utorak, 26. jun

Zavirili smo u zvezde i otkrivamo vam kakav vas dan čeka!

horoskop
Pixabay.com

Ovan 

POSAO
Ne cvetaju vam ruže ali nemate hrabrosti da odete zbog loše finansijske situacije. Strpite se još neko vreme, dok vam se ne ukaže neka bolja prilika.
LJUBAV
Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate, jedino ćete tako poboljšati vaš odnos.
ZDRAVLJE
Nervozni ste i pod stresom, što loše utiče na imunitet.
Bik

POSAO
Danas je dobar dan za sve poslovne razgovore. Imaćete sjajnu komunikaciju sa kolegama a sa nadređenima pogotovo.
LJUBAV
Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti. Ipak ne dozvolite da vam bilo šta pokvari lepo raspoloženje.
ZDRAVLJE
Zakažite kontrolu kod zubara.
Blizanci

POSAO
Danas ćete biti nervozni i posebno neprijatni prema onima koji vam „stanu na žulj”. Ipak, danas vam sledi i posebno važan poslovni susret koji će vam otvoriti mnoga vrata. Iskoristite ga.
LJUBAV
Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada ali ne znate kako da mu to date do znanja. Pokušajte sa najjednostavnijim iskrenim razgovorom…
ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u zglobovima.
Rak

POSAO
Već danima osećate neobjašnjiv umor, što se odražava in a vaše radne navike. Pitajte nekog od kolega za pomoć, iznenadićete se njihovom spremnošću da vam izađu u susret.
LJUBAV
Dosadila vam je trenutna situacija, a niste sigurni kako da je rešite. Porazgovarajte sa nekim o tome, možete čuti dobar savet.
ZDRAVLJE
Fizički se dobro osećate ali umor i zabrinutost dovode do psihičke labilnosti.
Lav

POSAO
Danas ćete imati mnogo energije i ništa vam neće biti previše teško.
LJUBAV
Ako ste singl, danas se posebno sredite pre nego što izađete iz kuće. Moguće je novo, veoma interesantno poznanstvo i to na nekom mestu gde će biti velika gužva, znači definitivno neki noćni klubovi. Dajte sebi šansu, izađite večeras.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Devica

POSAO
Osećate se kao da ste slabo motivisani na radnom mestu a to čini da se manje trudite. Nemojte gubiti entuzijazam već istrajte u svom napornom radu.
LJUBAV
Imate osećaj da se partner polako „hladi”. Obraćajte nešto manje pažnje na njega i partite njegovu reakciju, postoji mogućnost da ste sve umislili.
ZDRAVLJE
Imate pojačan apetit što se negativno odražava na vašu liniju. Pokušajte da se kontrolišete.

Vaga

POSAO
Opterećeni ste poslom i čini vam se da sve veći broj radnih zadataka pada na vaša pleća. Izdržite i nemojte previše da se žalite jer ćete u suprotnom steći reputaciju lenje osobe.
LJUBAV
Partner se oseća zapostavljeno. Možda je vreme da se zapitate zbog čega i da mu posvetite više pažnje. Videćete pozitivne promene!
ZDRAVLJE
Imate problema sa spavanjem, što može značiti da ste nervozniji nego inače.

Škorpija

POSAO
Pazite kome se poveravate na poslu. Nisu svi onoliko dobronamerni koliko se predstavljaju. Pogrešno shvaćeni komentari mogu vam načiniti veliku štetu.
LJUBAV
Čini vam se da nikada niste bili u boljim odnosima sa partnerom. Izgleda da će harmonija potrajati neko vreme.
ZDRAVLJE
Loše navike polako uzimaju danak. Počnite zdravije da se hranite.

Strelac

POSAO
Iz nekog razloga, čini vam se da poslovni saradnici danas ignorišu svaki vaš predlog. Pokušajte da predstavljate stvari na nešto kreativniji način.
LJUBAV
Voljena osoba bi mogla danas da se naljuti na vas gotovo bez ikakvog razloga. Nemojte reagovati na njene optužbe i sačekajte da oluja prođe.
ZDRAVLJE
Možda je vreme da obavite lekarske preglede koje već mesecima odlažete.

Jarac

POSAO
Imate manjak samopouzdanja, što se oseća i u vašem radu. Slobodno više cenite sebe i imaćete više uspeha u poslu i u odnosima sa kolegama.
LJUBAV
Iako vam se možda ne dopadaju neki potezi koje pravi vaša voljena osoba, ponekad bi bilo bolje da prećutite. Niko ne voli da bude konstantno kritikovan.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Vodolija

POSAO
Danas postoji opasnost da upadnete u ozbiljnu raspravu sa šefom ili uticajnim kolegom. Ukoliko do toga dođe budite pametni i birajte reči da vam se kasnije ne bi obilo o glavu.
LJUBAV
Nova ljubav u vašem životu čini da prosto blistate i budete magnet za sve u vašoj okolini. To obilato koristite kako bi vam se otvorila sva vrata, ali pažljivo – nekoga iz vaše okoline mogla bi da iritira takva vrsta optimizma.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Svakodnevni izlasci i buran noćni život mogli bi negativno da utiču na vaš učinak na poslu. Važni je da budete orni i spremni za sve zadatke koji se postave pred vas.
LJUBAV
Još uvek ste u potrazi za pravom osobom koja će moći u potpunosti da vas ispuni. Ipak, možda je vreme da malo snizite kriterijume, jer u suprotnom nećete uskoro naći nikoga ko bi bio po vašoj meri.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.