Pismo besne svekrve: Želim da razdvojim SINA I NJEGOVU DEVOJKU, kako da to uradim?

Žena
Foter/ Patty Maher / photo on flickr

Šta vi mislite o ovome?

 

Danas su veoma popularne veze sa velikom razlikom u godinama. Sve više žena ulazi u veze sa znatno mlađim muškarcima, tako da je to sve manje tabu tema.

Sve više žena voje probleme iznose putem medija, jer jedino tako mogu da ostanu anonimne.

Jedna očajna buduća svekrva je odlučila da potraži savet od čitalaca Mirrora. A evo koja je njena priča.

– Oduvek sam bila jako vezana za mog najmlađeg sina, koji sada ima 26 godina. Pored njega imam i dve starije ćerke koje su udate.

Moj sin je oduvek, menjao devojke i nikako nije mogao da se skrasi pored jedne. Pre godinu dana, morao je da se odseli u Singapur zbog posla, ali smo preko Skajpa svakodnevno bili u kontaktu.

Pre nekoliko nedelja, meni i mom mužu saopštio je da je upoznao nekoga, što je nas jako obradovalo. Ispričao nam je nešto o njoj, uključujući i činjenicu da je razvedena i da ima sina.

Na osnovu toga doneli smo zaključak da je malo starija od njega, ali smo mislili da je u nekim kasnim dvadesetim godinama ili čak da ima oko trideset.

Poslednji put kada smo se čuli preko Skajpa, rekao nam je da je ona kod njega u stanu i da bi bilo lepo da joj se javimo i upoznamo je ako želimo.

Kada se pojavila na ekranu, nismo mogli da verujemo i bili smo zatečeni. Ona ima ni manje ni više nego 45 godina, a njen sin, za koga smo kasnije saznali ima 22. Samo četiri godine mlađi od našeg sina.

Ona se bukvalno zabavlja sa nekim ko je toliko mlad da može da joj bude sin.

I pored toga bili smo veoma ljubazni, razgovarali vrlo malo, ali za nekoliko dana moj muž nazvao je sina i upitao ga da li je svestan u šta se upušta, i zašto to radi.

Naš sin se veoma naljutio, i odgovorio mu da je on dovoljno zreo da sam sebi izabere devojku i da to nije naša stvar.

Ja sam jako nesrećna, i sve što želim je da moj sin uvidi svoju grešku i smisao svega, ali ne želim da ga time odgurnem još dalje od sebe. Pomozite mi, šta da radim? – završila je priču ova zabrinuta žena.