BLAM OD KOJEG SAM UMALO UMRLA: Zbog stomačnih problema u krevetu sa dečkom mi se dogodila VELIKA “NEZGODA”

Spavanje
Pixabay.com

"Ukakila sam se dečku u krevet dok je on spavao, a evo kako je reagovao"

 

Aleks Cimerman, kolumnistkinja portala XOJane otvorila je dušu i svojim čitaocima prepričala najgore horor iskustvo koje se može desiti odraslom čoveku.

Njen tekst prenosimo vam u celosti:
 

“Ukoliko sami patite od upalne bolesti creva, ili poznajete nekoga ko se bori sa tim, možda ćete pomisliti da u ovoj priči nema ničeg čudnog. Uostalom, upalna bolest creva (IBD) je prosto čekanje na katastrofu. Meni se jedna od takvih desila.

Nedavno sam upoznala dečka. Još uvek smo u fazi zbližavanja, u onoj fazi kada je sve što druga strana uradi slatko i neodoljivo, i oboje se ponašate kako najbolje umete. U toj fazi niko nema gasove, potrebe za toaletom niti oseća glad. Iako se ponekad osećate kao da hodate po jajima, morate priznati da je generalno to ljudima omiljena faza veze.

Što se mene tiče, ljubavne odnose su mi oduvek komplikovali problemi sa crevima. Kako ću naći nekoga ko će prihvatiti da sam hronični bolesnik, da mi je jedna od dve hronične bolesti vezana za zadnjicu? Zabavljanje sa mnom može biti dosta problematično.

Pored toga, ja samoj sebi nimalo ne pomažem jer – volim da pričam o svojoj bolesti. Ne biram ni vreme ni mesto, i nije mi se jednom desilo da na prvom sastanku momku pričam o svojim problemima sa crevima. Naravno, često bi drugi sastanak izostao, ali to me nije sprečavalo da nastavim da to praktikujem.

Imam ludačku sreću da sam upoznala jednoroga među ljudima. On je džekpot. I ne samo to, on razume moju bolest jer i sam pati od iste.

Veza se super odvija, i do trenutka veze u kom govorim u tekstu, već sam dva puta prespavala kod njega. Kada znam da ću noćiti tamo, preskačem večeru kako bih sprečila creva da se unervoze.

Moja teorija je da, ukoliko ne jedem ništa posle podneva, i idem u toalet milion puta dnevno, izbeći ću katastrofu. Tokom mog trećeg noćenja kod njega, probudila sam se oko tri izjutra, i zatekla najkatastrofičniji scenario koji sam doživela u svojih 29 godina. Ukakila sam se u njegovom krevetu, dok on leži pored mene!

Panika je slaba reč za moje stanje u tom trenutku, ali nemam bolju. Otrčala sam u kupatilo i tamo paničila narednih 20 minuta, pokušavajući da pritom smislim način da se bezbolno izvučem iz ove blamantne situacije. Posle više pokušaja, shvatila sam da je jedini ispravan način da ga probudim i kažem mu bez uvijanja šta se desilo. To sam i uradila.

Prišla sam tom divnom čoveku, jednorogu, probudila ga i rekla mu da sam mu se ukakula u krevetu. Zamolila sam ga da se premesti na kauč dok ja počistim tragove svog najvećeg životnog poniženja. Mislim da je u tom trenutku jedan dobar deo mene zauvek umro.

Cele noći sam frenetično čistila u nadi da ću očistiti ne samo krevet, već i svoju dušu od ovog užasnog iskustva. Ispostavilo se da nema dovoljno kiseline koja će nagristi to poniženje i stid.

Napokon sam oko šest pokušala da zaspim, ali nisam mogla da prestanem da plačem sve do trenutka kada sam morala da odem na posao. Ustala sam i krenula da se spremam, pokušavajući da izbegnem i njega i celu situaciju, jer – šta reći nekome kome si se ukakio u krevet? Pritom, taj neko jedva da vas poznaje, i sigurno je u tom trenutku izgubio svaki interes za vas.

Prikupila sam snagu da mu saopštim da idem na posao. Trudila sam se da delujem kul, ali sigurna sam da sam bila samo bezoblična masa stida.

Šta je onda jednorog uradio? Zgrabio me je, zagrlio, poljubio i rekao da prošla noć ni najmanje nije promenila njegova osećanja prema meni. Rekao mi je i da sam i dalje najneverovatnija osoba koju je upoznao. 

Otišla sam na posao, plačući tokom čitavog puta. Plakala sam i u kupatilu. Zvao me je više puta tog dana da bi uverio sebe da sam dobro i da bi uverio mene da je među nama sve u redu.

Iako smo i dalje sveži par, kada se ukakite nekom u krevet, a on reši da ostane sa vama, šta još treba da znate o njemu? Budući na stanje mojih creva, sigurna sam da će se u nekom trenutku ponižavajući scenario ponoviti, i biće užasavajuće kao i prvo put, ali sa jednom bitnom razlikom – neću se plašiti njegove reakcije.

Tako smo iz te početne faze veze uskočili bez priprema u fazu “kompletno ti i u potpunosti verujem”. I, sjajno nam je!”