Najveći srpski tv projekat ikada: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE sa snimanja serije “NEMANJIĆI, RAĐANJE KRALJEVINE“ (FOTO)

Nemanjići - rađanje kraljevine
Uziceoglasnatabla.com

U toku je snimanje serije "Nemanjići – rađanje kraljevine", jednog od najvećih projekata u istoriji RTS-a u kojem će igrati 218 glumaca i biti angažovano 2.700 statista, a snimaće se na više od 220 lokacija. Trenutno, ekipa je u Sirogojnu, a vi pogledajte kako izgledaju Užičani angažovani kao statisti i njihovi fenomenalni kostimi.

 

* Autor fotografija je Darko Mirković, a Dnevno.rs iz objavljuje uz dozvolu portala Užice oglasna tabla u čijem se vlasništvu nalaze.

Snimanje nove igrane serije Radio-televizije Srbije “Nemanjići – Rađanje kraljevine”, po scenariju Gordana Mihića i u režiji Marka Marinkovića, o srpskoj srednjovekovnoj dinastiji koja je vladala dva veka, nastavljeno je ovih dana u Sirogojnu na Zlatiboru.

 

 

Tim povodom u užičkom kraju angažovan je veliki broj statista, koji su već obukli svoje kostime kojima će na najbolji mogući način dočarati život u srednjovekovnoj Srbiji.

Kako izgleda prvi zvanični trejler za seriju “Nemanjići – Rađanje kraljevine“ možete pogledati KLIKOM OVDE!

 

 

U seriji će igrati 218 glumaca i biće angažovano 2.700 statista, a snimaće se na više od 220 lokacija.

 

Stefana Prvovenčanog tumači Vojin Ćetković, ulogu Stefana Nemanje igra Mladen Nelević, a uloga Svetog Save poverena je Draganu Mićanoviću. Vukana Nemanjića igra Nebojša Glogovac, a u ostalim ulogama pojaviće se i Sloboda Mićalović, Nada Šargin, Goran Sultanović, Miodrag Miki Krstović…

 

Predviđeno je da snimanje serije traje do 5. avgusta, a početak emitovanja se očekuje krajem 2017. godine u kojoj se obeležava 800 godina od krunisanja Stefana Prvovenčanog.