Danas POČINJE SNIMANJE nastavka serije “UBICE MOG OCA”! Evo šta se do sada zna O RADNJI 2. SEZONE (VIDEO)

Ubice moga oca
youtube/printscreen

Mega popularna serija "Ubice mog oca" verovatno na jesen će dobiti 2. sezonu. Ekipa je već na okupu, a snimanje je počelo danas!

 

Ako ste gledali RTS-ovu hit seriju “Ubice mog oca” onda znate da se 1. sezona završili prilično nejasno i napeto. Iako je rešio slučaj mladi inspektor Aleksandar ima novi proble – njegova devojka Jelena je upucana tokom napada na kafić u kojem je i on bio.

Snimanje 2. sezone zvanično je počelo danas, a iako se o radnji još samo spekulište neke informacije su dospele do javnosti.

Mladi glumac Miodrag Radonjić  je u ekskluzivnom intervjuu za Dnevno.rs otkrio da će njegov lik, inspektor Zoran imati mnogo važniju ulogu u 2. sezoni (više o tome možete pročitati KLIKOM OVDE), a potvrđeno je da će se, nakon što je do sada samo pominjana, u nastavku pojaviti i Dragana, supruga detektiva Mirka.

Izvori bliski produkciji pre nekoliko meseci tvrdili su da će njen lik igrati jedna od ove tri glumice – Mirka Vasiljević, Kalina Kovačević ili Tamara Dragičević i da će biti reč o dami koja će u narednoj sezoni zagorčati život mnogima, a posebno Vuku Kostiću.

Prema informacijama sa seta u 2. sezoni gledaćemo još dva poznata glumca. Domaća štampa prenosi da je Andrija Milošević prihvatio ulogu advokata koji brani mafijaše i ubice, pričalo se i da će se ekipi pridružiti i Sergej Trifunović, u još uvek nepoznatoj ulozi.

Fokus 2. sezone će biti istraga novog zločina, ubistva u koje su umešani ljudi iz sveta estrade i sporta, ali će se pratiti i suđenje Nataliji, optuženoj za ubistvo svoje ćerke, tako da će gledaoci dobiti priliku da vide rasplet svega što je ostalo nejasno na kraju 1. sezone.