BROJI SITNO DO POROĐAJA: Jovana Joksimović se UPRKOS TOME vraća na male ekrane, a razlog je PREDIVAN!

Željko i Jovana Joksimović
Instagram.com/jovanamac

Jovana Joksimović, koja će uskoro postati mama blizanaca, od ponedeljka će ponovo sa Srđanom Predojevićem biti na malim ekranima.

 

Jovana, zaštitno lice “Pink televizije“, uveliko je u devetom mesecu trudnoće, ali je to neće sprečiti da se na dostojanstven način oprosti od gledalaca na duže vreme zbog porodiljskog bolovanja koje je uskoro očekuje. Iako je Jovana na trudničko otišla ubrzo nakon što je zatrudnela, ona će se od ponedeljka nakratko vratiti pred kamere da bi se oprostila od publike koja je godinama verno prati.

Kako “Blic” ekskluzivno saznaje, Joksimovićeva će četiri dana ponovo okusiti slast programa uživo i tema koje je kao voditelj i urednik godinama razrađivala.

S obzirom na to da će se Jovana poroditi u septembru i da zbog porođaja jedno vreme neće biti na malim ekranima ona je odlučila da se pred sam porođaj oprosti od publike. Njenu ideju sa radošću su dočekali čelnici ružičaste televizije, naročito kum i saradnik Srđan Predojević, pa će tako uigrani tandem od ponedeljka ponovo pozdraviti gledaoce ružičaste frekvencije. Jovana je neko ko voli svoj posao i jako joj nedostaje i sada dok je trudna, a svesna je da kada dođu dve bebe, a tu je i Kosta, koji je sada najaktivniji, neće moći tako brzo da se vrati poslovnim obavezama. Ona i tim smatrali su da je lep gest da verne gledaoce pozdravi pred porođaj – kaže dobro obavešteni izvor.

Jovana dobro podnosi trudnoću i raduje se svemu što je čeka u narednom periodu. Posvećena je sinu Kosti i razgovorima sa njim da bi mu približila dolazak novih članova. Željko je potpuno uključen u sve obaveze oko Koste, a neizmerno se raduje dolasku prinova. Jovana i Željko su jedno drugom velika podrška što se tiče posla, pa je tako pevač oduševljen što će dragu makar i na četiri dana gledati u staroj fotelji.

Kako saznajemo, jutarnji program “Dobro jutro – Jovana i Srđan” emitovaće se u novom terminu, od sedam do jedanaest časova, a bez obzira na to što Joksimovićeva ubuduće neće voditi, emisija neće menjati naziv.

Jutarnji program će se i dalje zvati “Dobro jutro – Jovana i Srđan”, imajući u vidu da smo Jovana i ja autori, voditelji i urednici tog programa već sedam godina. Velika novost je što će sutra u studiju biti nas četvoro – dva dobro poznata lica i još dva koja nikada niko nije video – kroz osmeh kaže Srđan.