U ČAST KRALJA BOEMA: Dragan Bjelogrlić snima film o TOMI ZDRAVKOVIĆU, evo šta je na to rekla PEVAČEVA ŽENA

Toma Zdravkovic
Wikipedia/Museum of Aleksinac

Dragan Bjelogrlić se pojavio na groblju gde je održan pomen i upoznao se s njegovom suprugom Gordanom, koja će mu biti jedan od saradnika.

 

Reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić snimaće dokumentarno-igrani film o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću i to nam je otkrio na dvadesetšestogodišnjem pomenu, koji je juče održan na Centralnom groblju u Beogradu.

Prvi put dolazim na Tomin pomen, a povod je taj što pripremam jedan lep projekat o njegovom životu. On je bio čovek koji zaslužuje zanimanje šire javnosti. Nažalost, ja nisam imao tu čast da ga upoznam, ali zato ceo život slušam njegove pesme. Konkretno, omiljena mi je „Šta je to u meni“. Detalje o projektu ne mogu da vam otkrivam jer smo tek u početnoj fazi, ali svakako ćete biti obavešteni – rekao je glumac.

Tomina supruga Gordana ponosna je na to što je Bjela odlučio da snima film o njenom suprugu.

To će biti izvanredan projekat. Ja neću da glumim, ali ću svakako da pomognem u vezi s anegdotama. Reditelju ću da ustupim Tomina odela koja je nosio, a ako budu želeli, scene mogu da se snime i u našoj kući – rekla je Gordana.

Pomenu su, pored porodice i prijatelja, prisustvovali i Nenad Knežević Knez, Tomin brat Novica Zdravković, pevač Slavko Kalezić i menadžer Bane Obradović.