“ČOVEČE, JA SAM TE ZAVOLEO”: Nikola priznao Kiji da je ZALJUBLJEN u nju, a evo kako je ona REAGOVALA (VIDEO)

Kija Kockar
printscreen/yt

Nikola Arsić se i pre ulaska izjasnio da mu se od devojka u kući dopada jedino Kija Kockar. Iako su svi mislili da je njegova izjava bila samo samo marketniški trik, nakon par dana se ispostavilo da mu je Kija zaista interesantna.

 

Sinoć su se oni osamili i tom prilikom Nikola je ispitivao Kiju o ljubavnom životu, a posebno ga je zanimalo kako se rodila ljubav između njenog dečka Andrije i nje.

Iako Kija neradno govori o svom privatnom životu, Nikoli se ovoga puta u potpunosti otvorila.

Ja kada sam ga videla prvi put pre šest godina odmah mi je zastao dah. Ja sam radila tada u Budvi i imali smo zajedničke prijatelje. On je imao svoj šank i ja sam svako veče dolazila kod njega. Davao mi je komplimente, ali je uvek bio džentlmen prema meni. Ja sam ga odbijala, ali na kraju sam poklekla i smuvali smo se. Bili smo zajedno neko vreme, ali pošto mu nisam ništa verovala, rastali smo se – započela je Kija svoju ispovest.

Nikola je sa punom pažnjom pratio Kijino ispovedanje , a onda je usledilo njegovo priznanje koje je Kiju ostavila bez teksta.

Dosta si pričala o njemu. Ja sam te stvarno zavoleo – priznao je Nikola Kiji.

Ona se na ovo samo nasmejala, ali Nikola se tu nije zauistavio te joj je priznao i da je zaljubljen u nju. Evo kako je sve to izgledalo: