Vesti  Magazin  /  Ekrani

Bili smo na snimanju "24 MINUTA SA ZORANOM KESIĆEM" i imamo da kažemo samo jedno - GLAVE ĆE DA LETE (FOTO+VIDEO)

"Jao, ja ne mogu da vam opišem koliko sam uzbuđena što sam konačno ovde!", kaže jedna mlađa gospođa dok zauzima svoje mesto u publici. To potvrđuje i ostatak okupljenih koje ni mraz ni tradicionalne gužve petkom u Beogradu nisu mogle da spreče da stignu do studija O2 televizije i prisustvuju snimanju poslednje prednovogodišnje epizode "24 minuta sa Zoranom Kesićem".
Autor: A. Bogdanović Foto: 24 minuta
Vreme: 13:44h | 23. decembar. 2017.
0

 

Sve je kasnilo. I publika, i kombi koji je trebalo da je doveze do studija, i početak snimanja... Okupljeni fanovi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" su se dobrano smrzli pre nego što se konačno pojavio autobus da ih pokupi i odvede do O2 televizije. 

 

Ipak, ako je i raspoloženje bilo malo splasnulo, sve se promenilo onog trenutka kada je Zoran Kesić ušao u studio i izgovorio sada ono već čuveno:

 

"Moje ime je Zoran Kesić, dobro došli u 24 minuta!"

 

Kreće snimanje emisije. Njuzovci i Kesić su dobro uigran tim, sve se snima "iz prve", skoro ništa se ne ponavlja, a publika se smeje baš onako kako treba - iskreno, glasno i bez ustezanja.

 

– Ja često prisustvujem snimanjima, uvek je ovako, nema isfoliranosti. Jeste da je televizija, ali često izgleda kao da si na nekom stand up-u i publika se uvek mnogo dobro provede – kaže jedan gospodin iz publike.

 

Foto: 24 minuta

Ali ipak, večerašnja emisija je nešto posebno. Osim što je poslednja "obična" epizoda u ovoj godini jer nas sledeće nedelje čeka novogodišnja, i tema za razgovor i smejanja je bilo na pretek!

 

Kako je Beograd jelku vrednu 83.000 evra na kraju dobio za džabe? Zašto su Rusi potopili jazavičara u rezervoar? O čemu su zapravo razgovarali Vučić i Putin? Siniša Mali u čarobnom ružičastom svetu Sanje Marinković. Čemu služi protivprirodna, a pomalo i nehigijenska koaliciona trojka Šešelj-Dačić-Palma? Vrela zima u Pećincima... A i u Mionici.

 

I već kada smo mislili da ne može bolje stigao je gost-analitičar. Dragan Bjelogrlić žurio je negde, ali svejedno nije želeo da se njegov segment snima odmah na početku već je uredno sačekao svoj red. Valjda je i njemu prijao smeh i malo opuštanja.

 

Foto: 24 minuta

Tema - nezaobilazna i mega popularna serija "Senke nad Balkanom" koja se sutra završava. Bjelogrlić je iskreno odgovarao na Kesićeva pitanja, a bilo je tu i nekih ekskluziva (ne, nećemo vam otkriti kojih, da saznate morate večeras da pogledate "24 minuta"), kao i jedan potpuno iskren trejler za "Senke nad Balkanom" koji je Bjela baš, onako "muški podneo" :)

 

Opšti utisak?! Vredelo je pomučiti se i doći na snimanje - 126. epizoda večeras u 21 čas... "JELKE NAD BALKANOM"... GLAVE ĆE DA LETE!

 

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.