“ZADRUGOVIZIJA” ODUŠEVILA: Sloba UBEDLJIVO pobedio, Ana poljubila Mikija, a ŽIŽA POKAZALA GOLE GRUDI (VIDEO)

Lepi Mića i Žiža
Printscreen

Mitrovićev "udar" na Beoviziju - Zadrugovizija!

 

Sinoćna emisija Ognjena Amidžića, popularni “AmiDži Šou”, bila je u nešto drugačijem obliku nego inače… u okviru nje napravljeno je muzičko rijaliti takmičenje – “Zadrugovizija“. I po samom nazivu pretpostavljate da su se takmičili učesnici Pinkovog rijaliti programa. Zadrugovizija je održana u studiju u kom se inače snimaju Pinkove Zvezde i Zvezdice, a u stručnom žiriju bili su Zorica Brunclik, Damir Handanović, Bebi Dol, Suzana Perović i Zorica Marković.

Takmičilo se 12 timova, da bi na kraju bila proglašena četiri pobednika, koje su birali stručni žiri, gledaoci, novinarski žiri i oni koji prate Fejsbuk stranicu TV Pink.

Prva je nastupila Viktorija, sa pesmom “Halo, halo” grupe “Aske”, čiji je nekada bila član i sa kojima je bila na Evroviziji 1982. godine. Pratnja su joj bile Marija Ana Smiljanić i Nadežda Biljić.

Potom je zapevala Andrijana Radonjić, koja je izvela pesmu “Oro” Jelene Tomašević, u pratnji Mikija Đuričića i Ane Korać. I dok je Andrijana pevala, Ana je poljubila Mikija koji se potpuno izgubio.

Usledili su Bora Santana i Sanja Stanković, sa pesmom Milana Stankovića “Ovo je Balkan”.

Za njima su nastupili Teodora Džehverović i Marko Janjušević Janjuš, sa pesmom “My number one”, koju peva Elena Paparizo.

Peti su nastupili Milica Dugalić sa Minom Vrbaški i Markom Miljkovićem, sa pesmom “Hajde da ludujemo”, koju je Tajči 1990. pevala na “Evroviziji”.

Zorana Stefanov, Luna i Anđelo nastupili su sa Severininom pesmom “Štikla”. Ova grupa izazvala je pravi skandal, pošto je Zorica Marković, inače član stručnog žirija, zbog Lune odbila da komentariše nastup. Na pitanje Ognjena Amidžića zašto ne želi da komentariše, kratko je rekla: “Bolje tako”.

Posle njih je nastupila Sara Reljić sa evrovizijskim hitom “Euphoria” pevačice Lorin.

Osme su nastupile Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora, koje su otpevale pesmu Bebi Dol “Brazil”.

Posle njih čuo se Abin hit  “Waterloo” u izvođenju Kristine Kije Kockar i Tanje Jovićević.

Sledeći su nastupili Sloba Radanović i Milan Milošević sa pesmom “Molitva”.

Kao 11. nastupio je Nemanja Đerić Đekson, koji je u svom stilu otpevao čuveni hit Zdravka Čolića “Gori vatra”.

Kao poslednji, 12. takmičar, nastupio je Lepi Mića, koji je otpevao hit Željka Joksimovića “Lane moje”, koju je izveo sa Žižom, Gordanom Džehverović i Banetom Čolakom! Ali ono što je obeležilo njegov nastup, ali i čitavo veče, jeste skandal koji je napravila Žiža, koja je pažnju na sebe skrenula tako što je pokazala grudi! 

POBEDNICI ZADRUGOVIZIJE

Na Zadrugoviziji su proglašena četiri pobednika!

Putem Fejsbuk glasova pobedile su Tanja Kija, stručni žiri je odabrao Slobu Radanovića kao najboljeg, isto su učinili i gledaoci putem SMS glasanja, a novinarski žiri je odlučio da titulu pobednika, po njihovom mišljenju, treba da ponese Miljana Kulić, kojoj je ovo bio prvi nastup u životu.