Vesti  Magazin  /  Ekrani

NAJVEĆA TAJNA "LAJANJA NA ZVEZDE": U filmu nema OVOGA i tako je stvorena NAJLEGENDARNIJA KOMEDIJA SRBIJE

Specifičan humor koji prati većinu srpskih filmova obavezno je "začinjen" i psovkama bez kojih se danas ne može zamisliti nijedno domaće ostvarenje. Ipak, u jednom od naših najgledanijih ostvarenja svih vremena nema nijedne vulgarne reči!
Autor: A. B. Foto: Printscreen
Vreme: 15:27h | 03. mart. 2018.
0

 

Bilo da psuju iz besa i u svađi ili u šali i onako "uzgred" vulagrne reči su sastavni deo srpskih filmova. Jedini koji je nekako uspeo da ih zaobiđe jer legendarni "Lajanje na zvezde". Verovali ili ne, u njemu nema nijedne jedine psovke!

 

Kultno ostvarenje premijerno prikazano 1998. a nastalo na osnovu istoimenog dela Milovana Vitezovića lako je pronašlo put do srca hiljada gledalaca pa je danas reč o jednom od omiljenih filmova generacija Srba. Većina i ne primećuje da u njemu nema psovki.

 

Ovo ulepšava dan! DESET NAJBOLJIH SRPSKIH KOMIČARA i uloge zbog kojih nas je BOLEO STOMAK OD SMEJANJA (VIDEO)

 

Radnja filma odvija se u malom gradu u provinciji 1963. godine. Junaci ove duhovite priče su učenici i nastavnici jedne lokalne gimnazije koji samo što nisu maturirali. Njihove dogodovštine pokreću seriju komičnih epizoda koje gledaoce dovode do suza i to sve uz potpuno naivan humor oslobođen ružnih reči i vulgarnosti.

 

Kažite i sami - da li vam psovke nedostaju u ovim scenama?

 

 

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.