MAJKA ZMAJEVA ZOVE FANOVE: Ovo je jedinstvena prilika da prisustvujete snimanju “Igre prestola” (VIDEO)

Emilija Klark
print screen/youtube.com/Omaze

Zvezda megapopularne serije "Game of Thrones", pozvala je fanove da se prijave za nagradnu igru koja im može omogućiti prisustvo na snimanju u Belfastu i druženju sa glumcima.

 

Nagradna igra pokrenuta je putem kampanje na Omaze internet platformi. Sve što fanovi treba da urade jeste uplata sredstva za podršku fondaciji RCN (Royal College of Nursing) koja se bavi unapređenjem zdravlja i nege bolesnika, promocijom nauke, edukacijom medicinskih sestara i slično.

Svi koji podrže RCN, odnosno uključe se u kampanju, potencijalni su dobitnici nagrade koja podrazumijeva putovanje u Belfast i prisustvo snimanju finalne sezone “Game of Thrones”.

– Udružila sam se s Omazeom da pružim mogućnost jednom srećnom dobitniku i njegovom prijatelju, kolegi, supružniku, ljubavniku, psu, majci, ocu, sestri, bratu ili bilo kome koga želi povesti sa sobom, da nas posete na setu. Pridružite mi se i poboljšajte negu bolesnika – poručuje Emilija Klark u promotivnom videu.

Svi koji žele da učestvuju u nagradnoj igri, mogu to uraditi podrškom ove kampanje.

Snimanje osme sezone “Game of Thrones” počelo je u oktobru prošle godine. Reditelji Daejvid Beniof i Dan Vajs ranije govorili da će snimanje sezone trajati godinu i po dana. Prve epizode biće prikazane naredne godine.