“SAMO DA MILJANA NE SAZNA”: Maloletna sestra učesnice Zadruge pretučena – IZGUBILA JE MNOGO KRVI!

Miljana Kulić
Print screen/You tube

Najmlađa sestra trudne učesnice rijalitija "Zadruga" sinoć je napadnuta.

 

Šesnaestogodišnja Ana Kulić sinoć je doživela pravu neprijatnost, najblaže rečeno.

Najmlađa sestra Miljane Kulić napadnuta je u stanu u kom je bila sa svojim društvom i tom prilikom devetnaestogodišnja devojka povredila joj je glavu zbog čega je izgubila mnogo krvi.

Kako bi proverili kako se sada oseća šesnaestogodišnja Ana, novinari “Pinka” pozvali su Mariju Kulić koja je potvrdila da se taj nemili događaj dogodio.

– Jeste, ona je sinoć sedela sa društvom u jednom stanu i odjednom je tu uletela ta devojka koja ima 19 godina, starija je od Ane i koja je tu došla sa majkom. Vrata od stana su bila otključana. Ona ju je udarila u glavu pikslom i Ana je izgubila mnogo krvi. Ona sada spava, a posle treba da odemo kod lekara da vidimo da li treba da primi još neku vakcinu – rekla je vidno uznemirena Marija za Pink.rs.

– Mnogo krvi je izgubila, pogođen joj je neki nerv i skroz je bila krvava kad sam je videla. Ja sam se zabrinula i pitala sam doktora da li treba da joj nadokande tu izgubljenu krv. Ona ima dugu kosu i skroz je bila krvava i Provela je četiri sata u Hitnoj i lekar mi je rekao da je došla samo minut kasnije, ne bi bilo dobro. Mi smo pretrnuli od straha zbog svega i ne bismo voleli da Miljana to sazna jer je trudna pa da se ne potresa – istakla je Miljanina mama.

Marija Kulić se nada da će se Ana oporaviti brzo i zaboraviti ovu neprijatnost:

Ana sada mora da miruje i odmara se, neće moći u školu da ide nedelju dana i propustiće gradivo, ali njeno zdravlje je na prvom mestu. Stvarno ne znamo koji je razlog za ovako brutalan napad, a ni ne postoji opravdanje za ovako nešto. 
 

Marija je za portal Pink.rs otkrila i da ovoj devojci nije prvi put da ispoljava agresivno ponašanje.

Posle sam se ja čula sa ocem od jednog momka iz Aninog društva koji je bio sa tom devojkom u vezi i on mi je rekao da je ta devojka i kod njih tako uletela kad su raskinuli i napravila haos u stanu. Taj čovek mi kaže da je oni tad nisu prijavili i sad se kaje što nisu jer možda do ovoga ne bi došlo – rekla je Miljanina mama.

Marija Kulić nam je za kraj razgovora rekla i da bi policija trebalo da podnese krivičnu prijavu, a ako se to ne desi, oni će pokrenuti postupak privatno.