LIČNI UGAO: GLEDALA SAM “50 NIJANSI” i pitam vas – u čemu je problem?

50 nijansi sive
Universals

Odlučila sam da potrošim novac i pogledam šta su nam to Anastasija i Kristijan prikazali u novom filmu, za kojim je poludeo svet. Naročito deca koja su se tokom "brutalnih" i "nikada viđenih" scena seksa kikotala na svaki poljubac, dodir...

 

50 nijansi gluposti! Da, s punim pravom mogu to da vam kažem! Čitala sam erotsku trilogiju “Pedeset nijansi”. takođe i “čertvrti deo” pod nazivom “Grej”. Ako želite da uživate u seksi scenama onda – knjigu u ruke! Jer, slike koje vi možete kreirati u vašoj maštovitoj glavi, dok u jednom dahu “gutate” rečenice autorke E. L. Džejms, ne mogu se preneti na bioskopsko platno. Uz to, mnogo je zanimljivije!

Ipak, odlučila sam da potrošim novac i pogledam šta su nam to Anastasija i Kristijan prikazali u novom filmu, za kojim je poludeo svet. Naročito deca koja su se tokom “brutalnih” i “nikada viđenih” scena seksa kikotala na svaki poljubac, dodir… 

Totalni promašaj, i to po drugi put! U 50 drugih filmova možete naići na uzbudljivije scene seksa i svakako realnije! Ma da se ne lažemo, ni toliko najavljivane sado-mazo scene i fetiši koje ima gospodin Grej nisu ništa novo! 

Posle završetka filma sam se zapitala – dobro, šta nije u redu sa nama?!

Devojke su odlepile za filmom! Od kada je seks u današnjem društvu, postao tabu tema, pa se svi ponašaju kao da su Anastasija i Kristijan otkrili “toplu vodu”. Tolika se prašina podigla zbog ovog filma. Ne razumem?!

Pored mene su sedeli dečko i devojka. Zagrljeni. Zaljubljeni. Uzbuđeni. Naročito ona. Pretpostavljam da ga je molila da gledaju zajedno “50 nijansi mračnije”, a njemi je to sve bilo smaranje… u 50 nijansi… Dečko je zevao, pobogu!

Moj jedini zaključak je da se devojke “lože” na sve što je Kristijan radio Anastasiji. Zar ne? Uostalom, kako drugačije da shvatim “ludilo” koje je usledilo kada je saopšteno da je premijera filma 14. februara, baš na Dan zaljubljenih. Odbrojavali su se dani, sati, minuti…

A pošto nas čeka (bar) još jedan nastavak, možemo očekivati da će se čitavo ludilo ponoviti za godinu dana.

Čemu tolika halabuka? Reč je prosečnom erotskom filmu u kome nema ničega novog niti do sada ne viđenog na velikom platnu. Ništa posebno! (Ume Holivud kad hoće da bude mnogo šokantniji, pa nikom ništa).

Zato vas pitam ponovo – u čemu je ZAISTA problem? Zašto filmu dajete toliki prostor kada je nebitan? Mislite o tome!