NIKO NIJE OČEKIVAO: Ovo je nezvanična lista prvih pet mesta na BEOVIZIJI i mnoge je IZNENADILA

beovizija
Print screen/Instagram

Posle devet godina, Srbija večeras na Beoviziji bira svog predstavnika na takmičenju za pesmu Evrovizije, a već su se pojavile prve nezvanične liste favorita.

 

Sedamnaest kompozicija se večeras bori da predstavlja Srbiju na predstojećoj Evroviziji u maju u Lisabonu, a neke od njih je javnost već izdvojila kao favorite. Tako su se među onima koji imaju najviše šanse za pobedu pominjali Sanja Ilić i Balkanika, kao i Maja Nikolić.

SEDAMNAEST VELIČANSTVENIH: Ovo su numere koje se takmiče da predstavljaju SRBIJU NA EVROVIZIJI (VIDEO)

Ipak,  rezultati koji su prikazani na Instagram nalogu jedne aplikacije za glasanje na Evroviziji, doneli su iznenađenje! Radi se o prvoj “evrovizijskoj” aplikaciji uz pomoć koje korisnici mogu da iskažu svoje mišljenje o numerama, a na osnovu njih se onda pravi lista.

Na njihovoj listi, koja je objavljena uoči same Beovizije, prvo mesto zauzela je grupa Biber & DJ Niko Bravo, koji su po glasovima prilično odmakli drugoplasiranoj Balkaniki i trećeplasiranoj Maji Nikolić.

Ovo su samo rezultati sa jedne aplikacije, a nama ostaje da vidimo ko će večeras pobediti i predstavljati Srbiju na Evroviziji. Sudeći po rezultatima koje su objavili za izbor crnogorskog predstavnika, ne bi trebalo puno da se uzdamo u predstavljenu listu.