BRAVO ZA SANJU! Srbija u finalu Evrovizije (VIDEO)

Sanja Vučić
Printscreen

Srpska predstavnica na pesmi Evrovizije Sanja Vučić plasirala se u finale koje će biti održano u subotu sa početkom u 21 čas.

 

Sanja Vučić i njena pesma “Goodbye” odveli su Srbiju do još jednog finala za pesmu Evrovizije!

Energičan i emotivan nastup naše Sanje izgleda da se svideo žiriju i publici iz 18 zemalja koji su večeras mogli da glasaju, pa mlada 22-godišnja Kruševljanka ponovo peva u Stokholmu u “Gloub areni” u subotu.

Predstavnica Srbije Sanja Vučić nastupala je šesta, a u izvođenju pesme pomogli su joj prateći vokali Lena Kuzmanović, Dunja Vujadinović, Jelena Đurić i Iva Pletikosić, kao i baletski igrač Miloš Isailović. Autor pesme je Ivana Peters.

Pored Srbije, finale su izborili i takmičari iz Letonije, Gruzije, Australije, Bugarske, Ukrajine, Izraela, Litvanije, Poljske i Belgije

U finalu su, osim „velike petorke“ – Velike Britanije, Španije, Italije, Nemačke i Francuske – i prošlogodišnjeg pobednika Švedske, i 10 najboljih odabranih tokom prve polufinalne večeri – predstavnici Azerbejdžana, Rusije, Holandije, Mađarske, Hrvatske, Austrije, Jermenije, Češke, Kipra i Malte.