PROGRAM za Beer fest će izgledati OVAKO

Beer fest
Promo

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest otvoriće kapije u sredu 17. avgusta na Ušću, a da je sve spremno potvrđuje i kompletiran muzički program najmasovnijeg festivala u ovom delu Evrope.

 

Tokom pet dana festivala publiku očekuju nastupi čak preko 40 izvođača  i bendova, kao i svetski poznati sastav Rudimental, koji će nastupiti već prve večeri. Trenutno jedan od najatraktivnijih bendova na planeti će prvi put održati koncert u Beogradu, a to će biti i jedini njihov koncert ove godine u regionu. Nakon popularnog četverca, nastupiće, takođe prvi put na Ušću, veliko regionalno rep ime – Elemental, a fanove nešto „tvrđeg“ alternativnog zvuka, obradovaće nastup od ponoći kontroverznog riječkog sastava Let 3.

U četvrtak, 18. avgusta, na veliko zadovoljstvo posle dve godine ponovo će na Belgrade Beer Festu, nastupiti Bajaga i Instruktori. Teren za njihov nastup na Ušću pripremiće legendarni Zvonko Bogdan, dok će od 22.45 sa bine zagrmeti Kolja i Grobovlasnici.

Kultni kantautor, glumac, scenarista i reditelj Nikola Pejaković Kolja, nastupiće prvi put sa bendom na bini Belgrade Beer Festa.

Slede najdugovečniji rokeri sa ovih prostora YU grupa i kruševački rege sastav Zaa, koji je vremenom izrastao u pravu koncertnu atrakciju.

Premijerno na Belgrade Beer Festu treće večeri, nastupiće jedan od najpoznatijih balkanskih sastava na svetskoj world music sceni – Mostar Sevdah Reunion. Ovo veče obeležiće i nastup  jednog od najpopularnijih bendova sa ovih prostora – Dubioza Kolektiv, što je još jedna velika ekskluziva na ovogodišnjem festivalu, budući da je ovo jedini nastup ovog benda u Srbiji. Noć će muzički začiniti i beogradski hip hop – rok bend Sunshine, megapopularni crnogorski hip hoperi Who See, “srpski Irci“ Orthodox Celts i rege bend Irie FM.

Program u subotu, 20. avgusta počeće uz etno muziku Bilje Krstić i miljenike beogradske publike, bend S.A.R.S. Sledi ponovo okupljeni Vatreni poljubac, na čelu sa „doktorom za rokenrol“ – Milićem Vukašinovićem, a ovogodišnji Belgrade Beer Fest može da se pohvali i dolaskom još jedne velike regionalne muzičke zvezde, ujedno jednog od najvećih virtuoza na gitari – Vlatka Stefanovskog.   

U nedelju 21. avgusta nastupiće stvaralac i pevač jedinstvenog vokala – Massimo Savić. Iste večeri koncert će održati i popularna srpska reperka Sajsi MC, kultni rock sastav Psihomodo Pop i legendarni novosadski bend Ritam Nereda, koji je već gotovo tri decenije sinonim za glasnu, brzu i energičnu svirku.

Na festivalu će pored pomenutih nastupiti još i bendovi Counterfate, Elektro Kvartet, srspki a kapela hor Viva Vox, Danilo Petrović trio, Bane Lalić & MVP i mnogi drugi, a publika će tokom pet dana, osim u dobroj muzici, moći da uživa i u preko 100 vrsta piva.

Dugogodišnji partneri festivala Apatinska pivara i Heineken kompanija će specijalno za potrebe Beer Festa uvesti i ekskluzivne pivske brendove.

Ove godine je posetiocima koji žele pun komfor i užitak na festivalu omogućeno da uz ulaznice koncerte prate sa Crown VIP tribine, gde je broj mesta ograničen. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a svaki posetilac će dobiti pet besplatnih piva po izboru i suvenir festivala. Cena ulaznice po večeri je 3.600 dinara.