“Festival ljubavi” gotovo rasprodat: Još sedam dana do početka najveće rođendanske žurke

Lovefest
Promo

Još samo sedam dana nas deli od najveće rođendanske žurke i desetog izdanja Heineken Lovefesta, koje će od 4. do 6. avgusta biti održano u Vrnjačkoj Banji. Festivalska lokacija se uveliko priprema, a prema rečima organizatora gradi se najspektakularnije izdanje Lovefesta do sada. Osim bina koje će biti veće i bogate scenografijom koja ranije nije korišćena, posetioce očekuju i brojna iznenađenja.

 

Za jubilarno izdanje Lovefesta vlada do sada najveće interesovanje, a do početka festival će biti rasprodat. Promotivna cena karte od 25 EUR važi samo još danas, a već od srede 27. jula cena karte za sva tri festivalska dana biće 32 EUR. I dalje nije kasno da okupite ekipu najboljih prijatelja i zajedno uštedite, jer pri kupovini tri karte za festival četvrta ulaznica je besplatna, a karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su popunjeni, a u Heineken Lovefest kampu ljubavi je ostalo još samo 20 mesta. Ako još uvek niste obezbedili smeštaj, a volite prirodu, Lovefest kamp je pravo mesto za vas.  Poručite ulaznicu po ceni od 15 evra i doživite festival na drugačiji način. Kamp će za sve posetioce biti otvoren 3. avgusta od podneva, a zatvoriće se u 7. avgusta kada poslednji kamper napusti kamp ljubavi.

Da podsetimo, prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem. Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.