Dnevni horoskop za utorak, 2. maj

Horoskop
Pixabay.com

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

 

OVAN

Pošto ste se nemilice trošili, davali, ludovali, morate i da se malo odmorite. Samoća je trenutno prava stvar. Pomaže vam da sredite utiske i napravite planove za sledeće poteze. Jedino partner, pod uslovom da vam nije dosadio, može da vam pravi društvo. Pravi je momenat za psihofizičku relaksaciju.

BIK

Poželjno je spustiti se na zemlju po pitanju pravljenja planova. U druženju sa osobama od poverenja nalazite mir. One vas savetuju, imaju strpljenja da vas saslušaju, jednom rečju, imaju razumevanja. Ukoliko se pojave nagli izlivi gneva, pokušajte da ih suzbijete. Osetljiviji ste na uvrede nego inače. Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću.

BLIZANCI

Stalno se preračunavate, mozak vam je maksimalno uključen, ali ste ipak zadovoljni. Ako se budete isključivo žrtvovali za druge, nervoza i nezadovoljstvo ne ginu. Fantastično se osećate, pod uslovom da osluškujete svoje unutarnje potrebe i pokušate da ih realizujete.

RAK

Očekuje vas veliko spremanje u životu. Sa radošću ga očekujete, mada ga se i pribojavate. Normalno, jer je u ljudskoj prirodi prisutan strah od nepoznatog. Kad biste bili otvoreniji za inovacije, daleko biste dogurali. Sa Vodolijama ste uspostavili drugarski kontakt, pošto su one digle ruke od nečeg ozbiljnijeg. Pošto vam prija opuštanje, nastojaćete da slobodne trenutke provedete u društvu adekvatne osobe. Nemate vremena ni nerava za one koji vas opterećuju.

LAV

Zapitajte se da li ste možda precenili svoje ne baš sjajne mogućnosti? Ukoliko vam neko stane na žulj ili pokuša da vas ograniči u slobodi kretanja, teško njemu! Neočekivani događaji vraćaju vam optimizam, a jedan susret budi nove nade. Pošto neumorno radite i maksimalno se iscrpljujete, moguća je nervoza kombinovana sa stanjem snažne emotivne napetosti.

DEVICA

Ulažete ogroman napor kako biste izvršili obaveze, ali vam nije teško jer ste svesni cilja. Ljubav i masa drugih ugodnosti danas su pred vama. Samo ukoliko nađete neku perifernu preokupaciju, možete da pokvarite prijatne trenutke, koji su postali sve ređi. Ne dozvolite to, nikako! Dan je kao stvoren za uživanje. Možda ste zaboravili kako to izgleda, trebalo bi da se podsetite.

VAGA

Valja se učiti strpljenju. Vreme brzo prolazi, pa će, dok trepnete, vašim mukama doći kraj. Razmišljanja o prodaji nekretnina trenutno su suluda; odložite ih. Sreću vam donosi partner. Okrenite se sebi, zdravlju i izbegavajte velike skupove.

ŠKORPIJA

O nečemu intenzivno maštate. Želite da se unapred obezbedite, ali vas više okolnosti u tome sprečavaju. Ne paničite, biće sve u najboljem redu. Stvari se dešavaju munjevito, što vam i odgovara. Srećni preokreti u ljubavi utiču na to da postajete svesni svog životnog puta i da ga dostojanstveno sledite. Posao koji je trenutno aktuelan iscrpljuje vas više nego što je to normalno.

STRELAC

Poslovi se odvijaju zadovoljavajućim tempom, ali želite da ih ubrzate. Kad bolje razmislite, nemate razloga da požurujete stvari. Ukoliko usporite tempo, bićete zadovoljniji i izbeći ćete izloženost rizicima. Srećno ćete prebroditi krizu. Sa partnerom ostvarujete skladnu vezu, s tim što on mora više da radi, a vi ga u mislima i na rečima podržavate. Mogućnost da se prehladite postoji, jer opšte stanje organizma nije idealno.

JARAC

Iako situacija obećava, vi ste opet pesimista bez razloga. Nepoverenje vas blokira i ograničava u razmišljanjima. To je tipična osobina ovog znaka. Ozbiljno gledate na život, idealno na ljubav, tako da od stalnog partnera želite da se na izvesno vreme distancirate. Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

VODOLIJA

Imate odrešene ruke na svim poljima. To je ono pravo! Mnoge Vodolije planiraju da pokrenu sopstveni biznis. Ko o čemu, vi o ljubavi. Pametno. Treba iskoristiti sve šanse. Niko ne sumnja u to da ćete ostati uskraćeni za bilo šta, naprotiv. Prija vam osećanje da ste voljeni, ali i da vas partner ne gnjavi čestim izlivima nežnosti. Dakle, svi pripadnici ovog znaka imaju razlog da se dobro osećaju.

RIBE

Upala mišića je znak da ste preterali sa poslom. To se odnosi na one praktične i neumorne pripadnike znaka. One sanjalački raspoložene Ribe više vremena će provoditi razmišljajući o tome ko ih ne voli, a ko ih je izneverio. Prve će biti zadovoljne, a druge, kao po običaju, potištene. Birajte grupu. Ukoliko osetite nedefinisane bolove u stomaku, verovatno se radi o slepom crevu.