KOGA ČEKA ROMANTIKA, A KOGA PROBLEMI U PORODICI: Nedeljni horoskop za period 22 – 28. maj!

Horoskop
Pixabay.com

Proverite šta vam zvezde spremaju za novu sedmicu!

 

Ovan

Od ove nedelje biste mogli malo više da pazite u saobraćaju. Dajte sve od sebe da se ne raspravljate sa bliskim ljudima. Bićete komunikativniji. Mogući su problemi sa tehnikom, naročito sa telefonom. Ove nedelje je odličan dan za kupovinu telefona. Slučajno možete uvrediti neku dragu osobu, a posle će biti teško da povučete reč.

Bik

Mogući su novčani problemi. Ne opterećujte se toliko, nego ulažite samo u kuću. jeste dobar period za to. Ne dozvolite da prijatelji i rodbina utiču na odluke vezane za Vašu porodicu. Svakako, uspećete da iz svake situacije nešto naučite. Bolja je saradnja sa ženama a ne sa muškarcima ove nedelje. Imaćete manje energije nego inače. Ne prejedajte se.

Blizanci

Napeti ste. Potrudite se da se bavite sportom. Nervirate se i zbog stvari koje Vas, u suštini ne bi iznervirale, ali Mars je sada u Vašem znaku i pravi Vam dodatnu tenziju. Nekako kao da Vam ništa ne ide od ruke. Najbitnije je da imate raspored obaveza. U utorak i sredu ćete biti nervozniji, ali ćete u drugoj polovini nedelje biti raspoloženiji.

Rak

Od ove nedelje ćete biti napetiji. Gledajte da ne trošite energiju na neke stvari koje Vam nisu važne. Ne držite u sebi probleme, popričajte sa nekim. Svakako, nastavite da ugađate sebi, kod frizera. Neka osoba iz inostranstva se može pojaviti u Vašem životu. Izlazite više, družite se sa ljudima, to će Vas oraspoložiti.

Lav

Manje energije ćete ulagati u posao, a više u druženje. Nemojte se raspravljati sa dragim ljudima. Bolje je i da ostanete kod kuće, nego da idete negde nervozni. Posvetite više pažnje partneru. Moguće su veće promene u vezi. Ne vraćajte se na staro, na stare veze. Budite praktični ove nedelje.

Devica

Družite se više sa prijateljima. Mogući su iznenadni problemi na poslu. Najbolje bi bilo da ne uključujete previše emocije u sve što radite. Saradnici Vam mogu napraviti probleme, ali nenamerno. Svakako, ne odlažite svoje obaveze. Mogući su problemi sa varenjem i leđima.

Vaga

Manje ćete biti skloni raspravama, bićete mirniji. Nećete više energiju trošiti na druge ljude, nego ćete je usmeriti na sebe. Možete pozavršavati neke obaveze vezane za dokumenta ove nedelje. Ako idete na neki put proverite dokumenta više puta, mogući su manji problemi. Pijte više tečnosti ove nedelje. Na poslu nema problema, sve ide kako treba.

Škorpija

Osećate se jako dobro. Ide vam se na neki put, ali makar posetite neko novo mesto u gradu ili se vidite sa prijateljima. Pozitivniji ste nego pre. Možete se zaljubiti ove nedelje. Zauzeti će imati sjajnu komunikaciju sa partnerom, a slobodni će se dopisivati sa možda i više osoba. Smanjite troškove.

Strelac

Suzdržite se od trošenja novca na stvari za kuću. Štedite malo više. Mogući su problemi u saradnji sa drugima, pa sve što možete odradite sami.

Bićete veoma nervozni u utorak. Ne obraćajte pažnju previše na to šta Vam kažu članovi porodice, ne sputavajte sebe.

Nećete imati dobar odnos sa muškim osobama na poslu.

Jarac

Početkom nedelje nećete imati dovoljno energije, ali već od petka ćete biti bolje. Morate da prelomite ove nedelje šta ne želite da Vas sputava, tj. koji problem mora da bude rešen ove nedelje. Nema više odlaganja. Partner je sjajno raspoložen. Ako Vam je potrebna pomoć drugih ljudi, tražite je.

Vodolija

Od ove nedelje su mogući problemi u vezi. Do sredine nedelje ćete biti pod stresom, ali nemojte praviti problem partneru, a ni sebi. Strastveni ste. Bavite se sportom, da biste usmerili energiju na nešto drugo. Romantični ste, ali od silne želje da sve bude u redu, možete preterati u zahtevima. Odlična je nedelja za posao.

Ribe

Ove nedelje su mogući problemi u porodici. Ne nervirajte se oko sitnica, nego gledajte da ne ulazite u rasprave. Nije dobra nedelja za kupovinu tehnike. Dajte sve od sebe da napravite kompromis. Rasteretite se uz partnera, idite do grada ili se posvetite jedno drugom. Slobodni se mogu videti sa prijateljima.