DA VAM PODIGNEMO SAMOPOUZDANJE: Astrolozi otkrivaju šta je kod svakog znaka NAJSEKSEPILNIJE!

seks
Flickr/Kena Sen

Zvezde mogu da nam šapnu mnogo toga o nama samima, pa tako i to šta nas čini toliko poželjnima da ljudima zastaje dah kad su u našoj blizini. Uživajte u rečima koje će učiniti da se još više zavolite.

 

OVAN

Vaš “probajmo sve” stav je neverovatno uzbuđujuć. Vi ste puni energije, dinamični i želite sve da iskusite. U stanju ste da partnera vodite do ivice iznova i iznova do granice izdržljivosti. Čak i onda kad se oboje umorite, vama ne treba mnogo vremena za oporavak do nove runde.

BIK

Vaša senzualnost je nadaleko čuvena, baš kao i činjenica da je snaga dodira za vas nešto neprevaziđeno. Teško je odrediti kada kod vas počinje predigra a kad se završava. Dajete se bespogovorno i imate strpljenja da trajete u igri dokle god se ne uverite u to da je partner zadovoljan. I ne samo da ste dobri sa rukama, već fantastično baratate svim delovima tela.

BLIZANCI

Kad je reč o seksu vi kažete sve što želite. Ne gubite vreme čekajući da partner sam zaključi šta vam treba, jer želite da se provedete najbolje moguće. Nadareni ste za verbalnu komunikaciju pa je očigledno i to da ste u stanju da sludite partnera “nevaljalim” rečnikom. Samim tim, dobro umete da koristite jezik u sve svrhe.

RAK

Očigledno je da je seks važan način na koji vi izražavate ljubav, povezanost i intimu. Kada imate seks sa nekim vi zapravo vodite ljubav, svim srcem i dušom. Za vas je to lep i romantičan trenutak, ne samo fizička potreba. Zato se partneri nekad osećaju neobično posle igre u krevetu sa vama, jer nisu naviknuti na toliku količinu vezivanja.

LAV

Možda će zvučati preterano, ali – ko ne bi želeo da ima seks sa vama? Vi ste fantastični! Predivni ste, pametni i neverovatno seksi. Savršeno se osećate u svojoj koži i u sebi krijete sasvim dovoljno egzibicionizma da bi provod sa vama bio maksimalno uzbudljiv.

DEVICA

Nešto u vama govori da vi baš znate šta radite kad je posredi seks. Možda je to pažnja koju pridajete najintimnijim detaljima ili vaša neverovatna sposobnost da osetite šta tačno partneru treba u nekom trenutku.

VAGA

Sve u vezi vas naprosto vrišti koliko ste dobri u krevetu. To je to do vašeg zavodljivog ponašanja i činjenice da šarmom možete svakome da “skinete pantalone”. Vaša seksualnost je fluidna i uopšte vas ne zanima da brojite koliko ste parntera imali ili da se u nečemu suzdržavate. Uživate u životu punim plućima!

ŠKORPIJA

Očigledno je da nemate problema kada je reč o preuzimanju kontrole i inicijative. Dominantni ste i izuzetno strastveni. Uvek dobijete ono što želite jer svi otkidaju na vašu snagu i samopouzdanje.

STRELAC

Dovoljno ste zabavni da svakog odvučete u krevet, a savršeno ste kreativni i otvoreno da u krevetu tu osobu i zadržite. Neverovatno je atraktivno to što možete svakog da zasmejete, pa se tako pored vas savršeno osećaju i osobe koje nemaju mnogo samopouzdanja. Smeh je odličan afrodizijak i vi ste toga vrlo svesni.

JARAC

Svi znaju da se iza vaše suzdržane i naoko hladne pojave krije prava seksualna zver. Puni ste iznenađenja i ne stajete dok se ne uverite da ste i partner i vi maksimalno zadovolj(e)ni. Seks sa vama je nalik dobitku na lutriji, eto, toliko ste fantastični!

VODOLIJA

Kreativni ste i toliko jedinstveni da vašeg partnera svaki put iznenadite nekim novitetima. Volite da seks bude zanimljiv i “začinjen”, ne pratite tradicionalna pravila i prilično volite i grupna druženja.

RIBE

Toliko dobro razumete ljude da savršeno znate šta je kome potrebno, čak i kad sama osoba toga nije svesna. Kao neko ko je toliko obazriv vi koristite inspiraciju koju dobijate od partnera da biste mu pružili neverovatno seksualno iskustvo. Jedini problem tu je činjenica da partner onda ne može da vas se zasiti.