Dnevni horoskop za četvrtak, 15. jun

knjiga
pixabay.com

Zvezde su danas posebno raspoložene, a ono što predviđaju iznenadiće pojedine znakove! Zato, ne propustite da saznate šta vas savetuje naš dnevni horoskop.

 

OVAN

Posao: Neplanirane teškoće ometaju realizaciju profesionalnog poduhvata. Mada, teškoće će biti kratkotrajne. Ne dopuštate da iko od vas traži više od dogovorenog i spremni ste da sarađujete u okvirima isplaniranog.
Ljubav: Stičete utisak da vam partner ne veruje i zamaraju vas suvišna ispitivanja.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Više kolega će izneti razne stavove i sagledati stanje iz više uglova, a na vama je da izvučete pouku iz svega toga.
Ljubav: Promiču vam bitne sitnice u dijalogu sa partnerom. Recite sve što mislite, ali na ljubazan način.
Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Teško vam je da idete u korak sa današnjim stanjem na radnom mestu, mada vas to ne demorališe da ispoštujete dogovor i pritom zaštitite svoju reputaciju u kolektivu.
Ljubav: Muči vas sumnja da se neko treći umešao u vašu vezu. Vreme će samo dati odgovor i nemojte bespotrebno da se nervirate.
Zdravlje: Budite što više u pokretu.

REŠENA LJUBAVNA DILEMA: Evo kako funkcioniše veza između ISTIH horoskopskih znakova

RAK

Posao: Želite izvesne promene i izazove na profesionalnom planu. Uspećete ukoliko prioritet date savremenim solucijama. Bićete nagrađeni i pohvaljeni za svoj trud.
Ljubav: Danas ste motivisani na ljubavnom polju i ne krijete to. Obradujte partnera malim znakom pažnje.
Zdravlje: Moguća temperatura.

LAV

Posao: Izabrali ste neodgovarajuću soluciju i zbog toga vas kolege kritikuju. Neka vaši poduhvati budu promišljeni.
Ljubav: Partner smatra da je u pojedinim oblastima uspešniji od vas i to vam ni najmanje ne prija. Kontrolišite svoje izlive emocija.
Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.

DEVICA

Posao: Ambiciozni ste i vaši rezultati su zadovoljavajući, ali bi mogli biti i bolji. Vaša umna snaga varira i niste u mogućnosti da se najbolje snađete.
Ljubav: Osoba koju volite daje vam vrlo malo vremena da realizujete davno postignute dogovore, ali na sreću dosledni ste i umete da objasnite.
Zdravlje: Dobro se osećate.

NJIHOVO VREME DOLAZI: Predstavnici ovog horoskopskog znaka DOMINIRAĆE PREKO LETA

VAGA

Posao: Povedite više računa u razgovoru sa kolegama jer ukoliko niste dovoljno jasni, može doći do nesporazuma, a zatim i do većih problema koji bi mogli skupo da vas koštaju.
Ljubav: Razdražljivi ste i mislite da vaš partner nije dovoljno iskren. Dajte mu malo vremena koje će posvetiti samo sebi i videćete da se sve u redu.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Saslušajte najnovije predloge koje dobijate, ali pre definitivne odluke dobro razmislite. Suvišno je da se bilo čega plašite u poslovnim konsultacijama.
Ljubav: Danas plenite svojim izgledom i neko vas potajno posmatra. Svesni ste toga i to ćete iskoristiti koliko god možete.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

STRELAC

Posao: Bitno je očuvati profesionalnu reputaciju i dokazati se kao profesionalac. Vreme je za nešto drugačije alternative. Iskoristite snagu svoje pozicije u odgovarajućem momentu.
Ljubav: Od partnera tražite više nego što je realno i suviše ste sitničavi. Dogovor je jedina alternativa.
Zdravlje: Čuvajte se povrede.

PROVERITE DA LI STE MEĐU OVIM SREĆNICIMA: Četiri najlepša PARA HOROSKOPA

JARAC

Posao: Kolektiv vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koje otvaraju put novim pobedama.
Ljubav: Želite velike promene u ljubavnom životu i to se vidi. Samo, ne budite nestrpljivi. Znate koga želite i naćićete načina kako da ga osvojite.
Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao: Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama.
Ljubav: Moguće su nesuglasice na emotivnom planu zbog zapostavljanja osobe koju volite.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

RIBA

Posao: Nabavili ste korisna saznanja koja će vam pomoći u realizaciji isplaniranog. Mnogo toga odvija se u vašu korist i danas vam je sve jednostavno.
Ljubav: Osoba koju volite vas podseća na neke ranije dogovore. Ne budite tvrdoglavi i ispoštujte dogovoreno.
Zdravlje: Moguća glavobolja.