SA NJIMA JE BRAK “NOĆNA MORA”: Ova tri znaka su NAJGORI SUPRUŽNICI

Burma
Foter/ wwward0 / photo on flickr

Ako ste odlučili da stupite u brak, razmislite još jednom ako vam je partner rođen u ovom znaku.

 

RAK

Poznato je da Rak kao vodeni znak ceni značaj porodice, te su mu deca i kuća veliki podsticaj u životu. Ipak, on nikada neće biti u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima, te će uvek težiti nedostižnim.

Umesto da se opusti, često ga možete čuti kako pridikuje ženi i deci, i stalno im prebacuje za najmanje sitnice. Iako dosta vremena boravi kod kuće, Rak je dosta pasivan, te imajte u vidu da će tako dosta obaveza u kući biti na vama.

ŠKORPIJA

Često ga optužuju za flert, i to je tačno: Škorpija je sklona avanturama. Ipak, pored svog partnera može da se smiri za ceo život, a ono što u braku ume da smeta je njegova uverenost da je za sve u pravu.

Škorpije su često dosta posvećene poslu, pa je moguće da se toliko angažuju na tom polju da zanemare svoju porodicu. Upravo zbog toga javljaju se svađe, koje se mogu smiriti samo razgovorom i međusobnim razumevanjem…

STRELAC

Strelac je po prirodi avanturista, a preterano je skoncetrisan na sebe i svoje potrebe. Tako često zna porodicu da stavi na drugo mesto, što ga svrstava u znake sa kojima nije lako u braku.

Pripadnici ovog znaka obožavaju da putuju, pa ih samim tim ne drži mesto, i ne boravi često kod kuće. Logično, privlače ga zabava i avantura, a od monotonije beži, te bračni partner mora da se prilagodi njegovoj neobuzdanoj energiji.

VODOLIJA

Za Vodoliju kažu da se teško odlučuje na brak, obično zbog avanturističke prirode i želje za slobodom. Ipak, ona se može smiriti pored osobe koja ga neće ograničavati, a koja će ga “hraniti” svojim intelektom i fascinirati uspesima koje postiže.

Vodolije obožavaju društvo, te su prijatelji bitan deo njihovih života. Zbog posvećenosti poslu i velikim ambicijama, moguće je da zanemare porodicu, te da ne provode dovoljno vremena pored žene i dece.