VELIKI LETNJI HOROSKOP: Proverite šta vas čeka! Budite glasni, preduzimljivi i USPEH ĆE MOMENTALNO DOĆI

Letnji horoskop
Dnevno.rs/kolaž

Ovog leta dominira vatreni Mars u znaku Lava! Probudiće želju za uspehom i liderstvom! Većina znakova osećaće se moćnije i preduzimljivije!

 

Na Lavove, Strelčeve, Ovnove, Vage i Vodolije ova vatrena energija će najlepše uticati, a ni ostalim znacima neće faliti sreće i pozitivne energije. Skromnost se ovog leta neće ceniti i što budete bili glasniji i upadljiviji uspeh će vam pre doći.

Kao šlag na tortu doći će septembar u kom će kroz uticaj velikog vatrenog trigona Venere,Saturna i Urana većina znakova doživeti procvat na emotivnom i poslovnom planu i imati utisak da leto tek počinje.

 

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

tel: 065/615-73-91

mail: [email protected]

Facebook@AstroSpica1

Uživajte u našem velikom letnjem horoskopu i obavezno čitajte i podznak!

OVAN

 

Ovnovi će briljirati na svim poljima tokom čitavog leta!Nešto usporeniji tempo do 20. jula prijaće im da se regenerišu i spreme za emotivni i poslovni vatromet koji sledi od kraja jula!

Venera iz njihovog polja komunikacije i putovanja do 21. jula donosi im dvostruko veće šanse za uspeh u svim poslovnim projektima koje do tad započnu!

Na emotivnom planu uživaće pažnju suprotnog pola a sve do prvog avgusta moguća je velika ljubav u komšiluku sa Rakom, Lavom ili Blizancima, ali i dupla veza! Ukoliko ste u vezi, kraj jula biće rizičan za takve kombinacije, u skladu sa tim budite na oprezu.

Avgust mesec na emotivnom planu doneće vam smirenje, ali i veliki entuzijazam i pozitivnu energiju unutar vašeg poznatog okruženja! Izmedju 12. i 27. avgusta nalet pozitivne energije i veliki trigon planete akcije Marsa iz njihovog polja intime i svakodnevnog života i planete sreće Jupitera  iz njihovog partnerskog života, doneće im veliku poslovnu priliku, važno partnerstvo i šansu za ogroman uspeh! Vaše je samo da prihvatite sve promene i ovu jaku energiju aspekta koji se dešava jednom u dvanaest godina.

Ovaj aspekt će jako pozitivno uticati i na njihov emotivni život! Ulazak u brak,zajednički život ili proširenje porodice…Najbolje vas čeka, vaše je samo da uživate u ostvarenju najlepših želja. Većinu slobodnih Ovnova ljubav očekuje izmedju 5. i 13.avgusta!

Početak septembra obeležiće retrogradni Merkur iz njihovog polja posla i u tom periodu savetuje im se oprez sa papirologijom, idealno vreme da se završe stari poslovi! Ipak, i u septembru se nastavlja leto u  svom punom sjaju!

Veliki vatreni trigon Venere iz vašeg polja svakodnevnog života, Saturna i Urana iz vašeg polja ličnosti od 13. septembra donose puno pozitivne enrgije u vaš život! Moguće su razne pozitivne promene od selidbi do promena poslova, a sve što započnete u ovom periodu unutar vaše kuće i porodice doneće vam veliki uspeh. Odličan period za rad sa decom, početak privatnog biznisa, ali i rad sa strancima!

BIK

 

Tokom čitavog jula meseca bićete blagosloveni od strane Venere, vladarke vašeg znaka, koja će tranzitom kroz vaše polje novca i finasija uticati povoljno na sve vaše poslovne prilike!

Kako su vam finansije najvažnije i jako utiču na vaše raspoloženje, ovo će pozitivno uticati na sve segmente vašeg života! Oko 18. juna trigon Venere iz polja finansija i Jupitera, planete sreće iz vašeg polja posla, doneće Vam nesvakidašnju poslovnu ponudu, nov poslovni početak i promenu unutar firme u kojoj radite!

Pod uticajem Neptuna ostvariće se neki vaši poslovni snovi, ali obratite pažnju na svoju intuiciju i donećete najbolju moguću odluku. Idealan period za umetnike i estete. Početkom avgusta Venera će se prebaciti u vaše polje kraćih putovanja i komunikacije, u znak nežnog i usporenog Raka.

Ukoliko ste bili na emotivnoj klackalici ili se dvoumili izmedju Jarca, Vage ili Škorpije uživaćete opet u sigurnosti i mirnijim emocijama! Očekuje vas jedno lepo putovanje koje će razrešiti sve nejasnoće!

Izmedju 12.i 27. avgusta pokrenuti energijom Marsa iz vašeg polja svakodnevnog života, spojićete lepo i korisno, doživeti neke pozitivne promene unutar vaše porodice! Idealan period za sve one koji se bave luksuzom, javnošću ili imaju privatan biznis!

Septembar možete dočekati u manjoj nervozi pod uticajem retrogradnog Merkura iz vašeg polja ljubavi, pa su moguće sitnije rasprave sa partnerom!

Ipak, veliki Vatreni trigon Venere, Urana i Saturna doneće rešenje svakog problema! A vi ćete na nivou podsvesti doživeti velike pozitivne promene! Bićete nagrađeni za sav trud i posvećenost! A partner će vas voleti više nego ikad.

BLIZANCI

 

Lepršavi i duhoviti, takvi ćete biti i do kraja jula meseca! Venera vas čini zavodljivijim, pozitivnijim i donosi blagostanje na polju finansija! Nova ljubav i sudbinsko poznanstvo očekuje Vas izmedju 18.do22.jula!

Vaga, Strelac ili Vodolija iniciraće sustet sa vama a Neptun će učiniti da sve bude romantičnije. Kraj meseca donosi nagle promene na polju posla! Prihvatite izazove i svaku lošu saradnju završite za vaše dobro.

Početak avgusta prelaskom Venere u vaše polje finansija uvećaće vaše finansijske prilive i pružiće vam nove poslovne prilike posebno u radu sa ženama ili kroz poslove vezane za trgovinu !

Izmedju 5. i 13. avgusta moguća je i ljubav na poslu, ali i vraćanje staroj ljubavi! Veliki srećni trigon Marsa i Jupitera iz vašeg polja putovanja i komunikacije,i polja ljubavi izmedju 12. i 27. avgusta doneće prelepo putovanje ne samo na fizičkom već i duhovnom nivou, a mnogim blizancima mogućnost sudbinskog poznanstva upravo tamo!

U septembar ulazite zaljubljeni i ispunjeni! Između 10. i 16. septembra sjajni aspekti Venere u vašem polju komunikacije donose puno zabave i lepih vesti. Podrška Venere, Saturna i Urana donose ozvaničenje mnogim vezama, proširenje porodice, mogućnost obnove velike ljubavi sa Strelcem, Ovnom ili Devicom.

RAK

 

Emotivni i otvoreni do kraja jula meseca zračićete posebnom ennergijom i tajanstvenošću. Venera iz Vašeg polja tajni doneće skrivene emocije prema Lavu, Jarcu ili Biku! Iskoristite moćnu energiju Venere i Jupitera, i između 18. i 25. jula uživajte sa stalnim partnerom i pozabavite se nekim važnim porodičnim pitanjem!

Krajem jula i početkom avgusta promeniće se tok vaše karijere, moguće je da će se otvoriti neke odlične prilike o kojima maštate, ali ćete morati da pauzirate neki projekat koji ste započeli sa Jarcem ili Vodolijom!

Početak avgusta doneće Vam nov početak na emotivnom  planu prelaskom Venere u vaš znak. Vratićete vaš stari sjaj i osvojiti jednu misterioznu Škorpiju ili romantičnog Bika!

Između 14.i 26. avgusta uz podršku Marsa iz vašeg polja finansija uživaćete u blagostanju, ali i ostvarivanju novih važnih poslovnih kontakata posebno ukoliko se bavite poslovima vezanim za estetiku ili imate svoj biznis!

Početak septembra doneće vraćanje na neku staru poslovnu saradnju, ali i vesti o unapređenju koje dugo čekate! Septembar će biti idealan za ulaganja, pozajmice a najverovatnije i rešavanje stambenog pitanja! Izmedju 16. i 20. septembra obradovaće vas lepa vest o nekoj važnoj prodaji ili kupovinu koju dugo čekate. Na emotivnom planu veliki vatreni trigon učiniće vas strastvenijim i preduzimljivijim nego ikad!

LAV

 

Lavovi, kraljevi leta u narednih par meseci uživaće posebno! Do 27. jula uživaćete u druženju sa prijateljima, prijaće vam izlasci, ali i timski rad! Oko 19. jula aspekt Jupitera iz vašeg polja putovanja i Venere iz polja prijateljstva, vrlo je moguće da ćete kroz putovanje ili kraći izlet upoznati preko prijatelja vrlo važnu osobu u znaku Blizanca,Device ili Ovna.

Ukoliko ste slobodni ovo poznanstvo moglo bi značiti i početak jake emocije. Poslovno, ovaj aspekt doneće vam vrlo važne kontakte! A ukoliko radite sa masama ljudi, radite u timu ili dva posla ovo će biti period uspeha.

Početak avgusta prelaskom Venere u vaše polje tajni i podsvesti doneće vam više emocije sa stalnim partnerom, ali i drugačiju energiju! Ukoliko ste se dvoumili između jedne ili više osoba u periodu do 5.avgusta iskristalisaće Vam se želje!

Sunce i Mars iz vašeg polja ličnosti učiniće vas još dominantnijim i moćnijim! Sve poslovne planove moćićete da ostvarite, a vrlo je moguće da ćete i promeniti posao ili započeti veliki projekat!

Septembar će doneti fokus na finansije i veliku zaradu kroz trgovinu, poslovima vezanim za zdravlje, ali i administraciju. Na emotivnom planu septembar će biti moćniji nego ikad. Venera iz vašeg znaka u lepom aspektu sa Saturnom i Uranom u vaš život doneće važnu osobu! Kad se najmanje budete nadali izmedju 13.i 20. septembra u vaš život stiže velika ljubav sa Strelcem ili Vagom.

DEVICA

 

Venera iz vašeg astrološkog polja karijere i uspeha do kraja jula staviće fokus na napredovanje, nove poslovne prilike i promene! Uspeh će vam stići preko mlađih žena u znaku Blizanaca, Raka ili Lava!

Posebno izmedju 15. i 17.jula imaćete priliku za veliki uspeh i nov posao vezan za komunikaciju, medije ili estetiku. Na emotivnom planu slobodnim pripadnicima znaka Device moguća je ljubav preko posla, ali i povratak emotivne prošlost.

Ulaskom u avgust mesec Venera će promeniti znak i sa poslovnog sektora staviti akcenat na prijateljstvo i grupna dešavanja. Većini devica do 20.avgusta doneće period zabave, moguću ljubav kroz prijateljstvo, ali i dosta opušteniju komunikaciju sa partnerom.

Merkur iz vašeg znaka doneće vam putovanja, ali i puno poslovnih dogovora. Čuvajte se nervoze, posebno početkom septrmbra kada bude retrogradan. Veliki vatreni trigon sredinom septembra i vama će doneti pozitivne promene! Nešto značajno i pozitivno će se promeniti unutar vašeg svakodnevnog života i porodice!

Na emotivnom planu ovaj aspekt donosi smirenje i ozbiljne planove sa partnerom. Slobodnim devicama ovaj aspekt može doneti strastvenu tajnu vezu i uzburkane emocije sa Bikom ili Lavom! Doživećete i finansijski procvat.

 

VAGA

 

Jul je za većinu Vaga period odmaranja bar u duhovnom smislu. Venera iz vašeg polja inostranstva i maštanja do kraja meseca donosi idealne aspekte za putovanja, ali i učenje nečeg novog!

Posebno između 13.i 18. jula trigon Venere i Jupitera iz vašeg znaka doneće vam uspeh kroz susrete i rad sa strancima, ali i nova poznanstva koja će pozitivno uticati na posao. Mnogim Vagama ovaj tranzit doneće zaljubljivanje u inostranstvu.

Početkom avgusta mogući su tajni poslovni dogovori, ali i poslovni projekti koji će zahtevati vašu punu angažovanost i obraćanje pažnje na detalje. Venera će se preseliti u vaše polje karijere i doneti uspeh i napredovanje. Lepi aspekti Marsa iz vašeg polja druženja i kolektiva i Jupitera izmedju 13. i 25.avgusta doneće lepa prijateljstva, uspeh preko jakih ličnosti, ali i prijatelja. Moguće je i pristupanje nekom udruženju ili grupi.

Na emotivnom planu ovi aspekti mogu doneti ljubav na poslu ili preko saradnika. Početak septembra uneće dinamiku u vaš emotivni život a mogući su i tajni susreti sa osobom iz komšiluka u znaku Lava,Raka ili Škorpije! Za većinu Vaga ovo će biti prolazna avantura, ali razmislite dvaput,možda je ova osoba baš vredna vaše posvećenost.

Uran iz vašeg polja partnerstva i odnosa u lepom aspektu sa Venerom izmedju 17. i 22. septembra može vam doneti veliku ljubav na sasvim neočekivan način i to na neplaniranom putu! Moguća su i poznanstva preko društvenih mreža. Iskoristite ovu moćnu energiju i sredite svoj ljubavni život!

ŠKORPIJA

 

Škorpije su mogle osećati trzavice unutar svog emotivnog života do 14.jula! Venera iz lepršavog Blizanca ne odgovara njihovom emotivnom temperamentu! Ukoliko ste u vezi sa Bikom, Jarcem ili Strelcem moguće su i veće turbulencije u odnosu pa i raskidi.

Moguće su sumnje u partnera sve do početka avgusta kada će Venera preći u opuštenog i emotivnog Raka i doneti vam smirenje na polju ljubavi. Merkur iz vašeg polja prijateljstva u dobrim aspektima sa Venerom tokom avgusta mogao bi vam doneti poslovnu saradnju sa prijateljem u znaku Lava, Ribe ili Raka, ali i potpisivanje važnog ugovora. Sva administrativna pitanja rešićete u avgustu bez problema.

Moguće je pristupanje većem kolektivu i uspeh kroz timski rad! Savladar vašeg znaka, Mars, iz vašeg polja karijere utrostručiće vašu ambiciju i takmičarski duh i doneti napredovanje u tajnosti. Ukoliko se bavite javnim poslom ili kreativnim marketingom, uspeh je zagarantovan! Ne pričajte puno o vašim željama i planovima i stižete do vrha!

Početkom septrmbra retrogradni Merkur može vam zadati muke u kolektivu jer će vaša zalaganja biti mnogo veća od ostalih, a moguće je i vraćanje nekih sitnijih nesuglasica na poslu!

Ipak, septembar donosi i veliku količinu pozitivne energije posebno od 13.septembra kada će Saturn iz vašeg polja novca i Mars iz znaka Lava doneti veliki uspeh i priliku koju ne smete da propustite kroz saradnju sa veoma uspešnim i cenjenim ljudima! Finansijska situacija biće nikad bolja kao nagrada za sav uloženi trud prethodnog perioda.

STRELAC

 

Vi prosto obožavate leto! A, ovo će za vas biti period pozitivnih promena posebno nakon 17. jula. Venera je već neko vreme u polju veza i partnerstva što donosi emotivno zadovoljstvo u postojećoj vezi.

Vrlo je moguće da će od jednog lepog prijateljstva sa Vagom ili Škorpijom, tokom jula meseca, doći do ljubavi. Krajem jula i početkom avgusta, Strelčevi će poželeti da se očiste od loše energije, pa su mogući i prekidi toksičnih veza – ne brinite, tako je najbolje za vas.

Početak avgusta fokus stavlja na karijeru – očekuje vas napredovanje, ali i povišica! Do 15. avgusta možete se nadati velikom poslovnom uspehu, posebno ukoliko se bavite trgovinom, administracijom ili radite u oblasti transporta. U periodu između 12. i 23. avgusta Mars (iz polja putovanja) vas odvodi na avanturu, koja bi vam mogla doneti mnogo dobrih poslovnih kontakata.

Na emotivnom planu tranzit Venere kroz polje karme i strasti između 14. i 29. avgusta može doneti trzavice sa partnerom, malo ljubomore i pojačane strasti. Slobodni Strelčevi mogu sresti nekog ko će ih potpuno osvojiti između 17. i 22.avgusta. Međutim, moguće je da će ta osoba biti zauzeta, ali i magnetski privlačna!

Početak septembra mogao bi da donese previše posla, ali već od 10. energija se menja u vašu korist – stiže posao iz snova i prilika na koju dugo čekate. Slobodne Strelčeve oko 20. septembra čeka velika ljubav iz inostranstva ili drugog grada.

JARAC

 

Između 16. i 24. jula, pod uticajima Venere (iz polja posla) i Merkura (iz polja velike zarade), bićete podstaknuti da duplo bolje radite svoj posao, a uspeh vam stiže kroz rad sa ženama, ali i kroz rizične poslove i ulaganja.

Slobodnim Jarčevima ovaj tranzit doneće ljubav preko posla i sudbinsku vezu iz prošlosti od koje ne mogu da pobegnu. Riba,Vaga ili Bik vas čekaju raširenih ruku.

Početak avgusta, ulaskom Venere u vaše polje partnerstva, doneće vam prelepe trenutke sa stalnim partnerom i fokus na partnerstvo kroz posao! Ovo je idealan period za ozvaničenje veza i proširenje porodice. Mars u vašem polju rizika teraće vas da tokom čitavog avgusta trošite mnogo više nego inače, a posebno ćete uživati u pomaganju dragim ljudima. U septembru ćete imati utisak kao da je leto tek počelo.

Energija lepih aspekata planeta Marsa (iz entuzijastičnog znaka Lava) i Saturna (iz optimističnog Strelca) doneće velike pozitivne promene, moguće selidbe, kao i slavlja unutar porodice.

VODOLIJA

 

Opuštena energija jula meseca prijaće svim Vodolijama! Moguć je osećaj stagnacije do 15. jula, a najidealnije je u tom periodu iskoristiti povoljne aspekte Merkura i otputovati.

Oko 19. jula lepi aspekti Venere (iz polja ljubavi) i Jupitera (iz polja putovanja), mogu vam doneti ljubav u inostranstvu na putu sa Vagom, Strelcem ili Ribom! Biće ovo romansa o kojoj sanjate.

Na poslovnom planu ova energija doneće porast kretivnosti, brilijantnih ideja i lepih saradnji sa inostranstvom. Početak avgusta donosi veću zaradu, ali i vraćanje nekog duga od ranije. U septembar ulazite regenerisani, a imaćete osećaj da leto ne prestaje.

Retrogradni Merkur do 11. septembra na kratko može zaustaviti vaše velike planove, ali uz podršku Saturna (iz polja planova), Urana (iz polja kraćih putovanja i komunikacije) i Venere (iz polja partnerstva) možete dobiti niz lepih poslovnih ponuda! Posebno ukoliko ste zaposleni u oblasti novih tehnologija ili se bavite poslovima vezanim za javnost.

RIBE

 

Venera iz znaka Blizanaca do kraja jula učiniće vaš emotivni život pomalo konfuznim. I zauzetim i slobodnim Ribama pod uticajem Venere, između 16. i 20. jula, može se desiti zanimljiva avantura preko posla sa Škorpijom, Devicom ili Lavom.

Krajem meseca može doći i do prekida nekih lošijih veza, ali i velike želje za slobodom.

Na poslovnom polju, bićete željni promena, ali i odmora. Između 1. i 15. avgusta sledi nagrada za sav vaš trud koji ste uložili u prethodnom periodu. Jupiter iz polja rizika, donosi vam veliki dobitak kroz neku vrstu investicija ili pozajmica.

Tokom čitavog avgusta Venera iz polja ljubavi učiniće vas čulnijim, a ljubav vas čeka na zabavi pored vode. Septembar mnogim Ribama donosi povratak stare ljubavi, ali i šansu da poprave neki poljuljani odnos. Moćni trigon vatrenog Urana, Saturna i Venere, između 10. i 25. septembra, prolaziće kroz vaše polje finansija, karijere i posla, što će vam doneti ogroman uspeh i poslovne ponude kojima se niste nadali. Prihvatite saradnju sa strancima!