Dnevni horoskop za petak, 18. avgust

Horoskop
Pixabay.com

Pročitajte šta su vam zvezde predvidele za današnji dan.

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima.

Ljubav: Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.

Zdravlje: Važno je da profiltrirate svoje misli i osećanja, opustite se.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Očekuju vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima.

Ljubav: Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom.

Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.

Ljubav: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.

Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu.

Ljubav: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, unosite više vitamina.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Jasno vam je da sve ima svoj „vek trajanja”, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite.

Ljubav: Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.

Zdravlje: Izbegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije, opustite se.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika.

Ljubav: U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku „zabranjenu zonu” ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da vas razočara ne neočekivani način.

Zdravlje: Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Ukoliko vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti.

Ljubav: U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude.

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.

Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja.

Ljubav: Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.

Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.

Ljubav: Privlači vas nova „emotivna igra”, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Neko iznenada remeti vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice.

Ljubav: Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

Zdravlje: Prijaće vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje vas uspeh u robo-novčanim razmenama.

Ljubav: Dopada vam se ono što je „nedostižno” ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki „ljubavni signal”.

Zdravlje: Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.