MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA

Jesen
Pixabay.com

Septembar ove godine obeležiće veliki trigon Venere, Saturna i Urana! Ova vatrena energija doneće šansu za ostvarivanje velikih snova! Ipak, zvezda septembra biće Jupiter - planeta sreće! U znak Vage ušao je pre godinu dana i bacio fokus na odnose, bračne, partnerske, ali i na sva pravna i zakonska pitanja!

Jupiter će tokom septembra gaziti napred i pre nego što uđe u znak Škorpije, doneće još jednu i poslednju priliku onima koji već godinu dana prolaze krize na emotivnom planu da konačno raskrste sa starim i započnu nove veze!   

 

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

tel: 065/615-73-91

mail: [email protected]

Facebook@AstroSpica1

OVAN

 

Ljubav

Ukoliko ste preživeli ljubavne testove od kraja jula i krenuli određenim putem, znajte da je taj put najbolji za vas! Veze koje su se završile, završile su se sa razlogom, a septembar mesec vam sprema nova i lepa uzbuđenja. Tokom većine septembra imaćete punu podršku Venere iz vatrenog znaka Lava i vašeg polja ljubavi! Sami ostati nećete sigurno! Već od 5. septembra, kada Merkur krene napred iz vašeg polja ljubavi, bićete mnogo raspoloženiji za zdravu komunikaciju, a ne za prazne priče!

Provod i društvo će vas čekati na svakom ćošku, pa su upravo između 6. i 18. septembra moguća nova poznanstva, ali i jake emocije i strasti prema Strelcu, Ribi ili Lavu! Neke od vas možda bude mučila prošlost, ali realnom pomirenju se ne nadajte pre 25. septembra, kada su i čuda moguća!

Posao i finansije

U prethodnom periodu pošteno ste se istrošili! Međutim, sve što ste trošili na bliske osobe nemojte da žalite. Zbog tranzita Venere kroz vaše prirodno polje kreativnosti i sreće, novac će do 22. seprembra dolaziti u vaše ruke lakše nego u prethodnom periodu. Mars će od 6. septembra ulaskom u vaše astrološko polje posla doneti mnogo više konkretne akcije, ambicije ali i više posla! Ono što bi trebalo da izbegavate jesu konflikti sa Devicom ili Jarcem na poslu, posebno u periodu između 10. i 17. septembra. Vatreni trogon Urana iz vašeg polja ličnosti, Venere iz polja kreativnosti i Saturna iz polja inostranstva doneće veliku poslovnu priliku i za mnoge od vas saradnju sa inostranstvom, ali i proširenje posla i uspeh i nove važne kontakte sa veoma uticajnim ličnostima!

BIK

 

Ljubav

Ljubav je za vas pokretač, a u prethodnom periodu, posebno krajem avgusta meseca, mogli ste da se osećate osetljivije nego inače, a većina se mogla vratiti i u prošlost! Oko 6. septembra pun mesec doneće vam posebne emocije i idealizacije, ali i mogućnost pomirenja sa nekim o kom već neko vreme maštate. Kako će se ova lunacija dešavati u znaku mističnih Riba, ne dozvolite da se zanesete previše, ali svakako slušajte svoju intuiciju! Tranzit Venere kroz znak Lava i njen boravak u vašem astrološkom polju doma i porodice doneće više pozitivne energije i entuzijazma, a prošlost ćete ostaviti iza sebe! Mars iz astrološkog polja ljubavi dodatno će začiniti vaše veze i uneti više strasti! Ipak, Mars će od 6. septembra u znaku sitničave Device pa će mnogi od vas možda biti na meti kritika partnera! Ipak, dobre vesti su da će za sve vas tranzit Marsa doneti i više akcije na polju ljubavi, a posebno slobodnim Bikovima! U blizini kuće moguće je poznanstvo između 13. i 24. septembra sa jednim Ovnom, Vagom ili Jarcem koje će vas krajem septembra opčiniti!

Posao i finansije

Vi ste strpljivi i istrajni čak i kada svi oko vas izgube fokus! Retro Merkur će do 5. septembra i u vaš život uneti pomalo konfuzije, ali nakon njegovog vraćanja na pravi put i vama povratak u realnost! Svim Bikovima koji rade u kolektivu kroz timski rad, ili se bave poslovima u vezi sa finansijama i marketingom ukazaće se jedinstvena prilika da kroz saradnju i poznanstvo sa Devicom ili Vodolijom napreduju i dožive uspeh velikog projekta, posebno u periodu između 15. i 27. septembra. Tranzit Marsa kroz njihovo polje kreativnosti i sreće iz marljivog znaka Device u Bikovima će probuditi takmičarski duh, a posla ćete imati na pretek! Finansijska situacija podržana lepim aspektima Venere čitavog septembra je na zavidnom nivou, a krajem meseca očekuju vas neverovatne prilike za dobitke kroz igre na sreću, ali i povišica!

BLIZANCI

 

Ljubav

Venerini napeti aspekti krajem avgusta najmanje su uticali na vas! Vi volite igru i prijaju vam izazovi! Pun mesec će vam oko 6. juna naglasiti emocije i doneti malo tenzije u vašim odnosima! Do 10. septembra ne prenagljujte sa odlukama, jer nakon toga Saturn iz vašeg polja odnosa i Venera iz polja komunikacije doneće vam novu priliku da stabilizujete svoju vezu, a prelaskom Venere u vaše polje strasti uzburkaće uspavane emocije prema partneru. Slobodni Blizanci biće otvoreni za razne kombinacije! Ipak, između 11. i 22. septembra pozeleće da se skrase sa Ribom, Vodolijom ili Ovnom! Moguće je poznanstvo na putu, ali svakako neočekivano. Ljubav u vaš život ulazi iznenada i na velika vrata! Ono što ste čekali cele godine sada vam je ispred nosa! Ne propustite ovaj fenomenalni uticaj vatrenog trigona Venere, Urana i Saturna i uživajte u ovom emotivnom zemljotresu.

Posao i finansije

Uspeh vam ponekad izmiče jer ne možete da se fokusirate na cilj! Vi znate vašu vrednost i koliko vam zapravo malo treba, ali ste mozda i prethodnom periodu bili pomalo rasejani. Već od 5. septembra, kada vladar vašeg znaka Merkur krene napred, očekuju vas pozitivne poslovne promene. Posla će biti mnogo više, čak ćete deo obaveza donositi i kući. Vama monotonija ne prija pa ćete i te kako uživati u ovoj bržoj energiji i osećaju ispunjenosti poslom! Preko Strelca ili Vodolije moguća je lepa poslovna ponuda između 16. i 22. septembra! Mlad mesec iz vašeg polja posla oko 20. septembra mnogima od vas donosi idealan period za započinjanje sopstvenog biznisa.

RAK

 

Ljubav

U drugoj polovini avgusta ljubav je za vas mogla biti teška, ili bar komplikovana, tema! Venera vas je stavljala na razne testove, a veze koje su opstale zaslužuju aplauz jer su prošle jake izazove! Ukoliko ste raskrstili sa Jarcem ili Škorpijom – to je za vaše najbolje dobro. Loša komukikacija prekida se oko 5. septembra a već 6. pun mesec iz znaka Riba doneće novu energiju u vaš život!

Mnogi slobodni Rakovi, uz pomoć lepih aspekata dva najveća benefita Venere i Jupitera, spajaće lepo i korisno, a preko posla biste mogli da upoznate nekog iskrenog i lojalnog baš kao što ste vi sami! Između 7. i 13. septembra obratite pažnju – možda je vaš simpatični kolega/koleginica baš ta osoba kojoj bi trebalo pružiti šansu.

Posao i finansije

Kraj avgusta mogao vam je doneti velike troškove i neplanirane izdatke, a moguć je bio i blagi poslovni zastoj. Ulaskom u septembar dobićete priliku da rešite neki administrativni problem ili pokrenete rešavanje nekog pravnog pitanja. Pun mesec iz znaka Riba oko 6. septembra doneće vam dobru saradnju sa inostranstvom, ali i neke tajne poslovne dogovore sa Lavom ili Vagom! Venera i Jupiter u dobrom odnosu iz vašeg polja finansija pokrenuće dobru zaradu. Bilo bi dobro da iskoristite period do 18. septembra i uložite novac u nešto o čemu dugo maštate. U septembru ćete biti magnet za novac pa se ne bojte da ga podelite ili potrošite malo više nego obično.

LAV

 

Ljubav

Period iza vas pun je intriga, radnji iza kulisa, a najveća emotivna dešavanja bila su daleko od očiju javnosti! Neki od vas uplovili su u tajne veze iz kojih je bilo teško izvući se. Ulazak Venere u vaš znak i njen boravak do 21. septembra doneće vam mnogo sreće na svim poljima, a posebno na emotivnom planu!

Sve slobodne Lavove čeka nešto novo, a neke od fatalnih ljubavi mogu početi upravo preko društvenih mreža! Jedna Vaga, Ovan ili Strelac neočekivano će vas trgnuti iz monotonije i u vama probuditi leptiriće! Krajem meseca, posebno između 23. i 28. septembra iskoristite pozitivne energetske uplive planeta i ozvaničite vašu vezu ili barem razmislite o zajedničkom životu!

Posao i finansije

Već krajem jula finansijska situacija se drastično popravlja, jer Venera iz vašeg znaka donosi izobilje u vaše živote! Pun mesec iz vašeg polja pozajmica oko 6. septembra donosi neke zaostale isplate ili rešavanje nekog duga od pre! Ovih dana, oko punog meseca, u vama će se posebno probuditi hedonistički porivi pa ćete najverovatnije sve trošiti na izlaske! Do 20.septembra uživaćete u procvatu posla i pojačanoj zaradi, ali ćete u isto vreme imati veliki poriv za trošenjem, uživanjem u luksuzu i impulsivno ćete donositi odluke. Uz podršku Marsa iz polja novca do kraja meseca sve poslovne poteze koje budete preduzeli rezultiraće uspehom! Oko 22. septembra, preko Device ili Vage, moguća je nova poslovna ponuda ili ponuda za partnerstvo koju bi trebalo da prihvatite!

DEVICA

 

Ljubav

Možda se pod uticajem retro Merkura iz vašeg znaka osećate pomalo rasejano, ali već početkom septembra vaše misli i želje biće usmerene ka pravoj osobi! Pun mesec iz vašeg polja braka i veza doneće kulminaciju i razrešenje neke ljubavne dileme! Zauzete Device će ovaj tranzit podneti možda dublje nego inače pa su moguće sumnje u partnera i njegovu vernost. Tih nekoliko dana oko punog meseca, između 4. i 8. septembra vam mogu doneti i neke iluzije pa dobro oslušnite šta vaša intuicija ima da vam poruči u vezi sa Bikom, Ribom ili Rakom.

Slobodne Device osetiće pozitivnu energiju Venere iz vatrenog Lava i Jupitera iz Vage a ovaj lep aspekt mnogima će doneti neku tajnu ili na neki način zabranjenu ljubav! Moguće je da ćete imati želju da otputujete daleko od svih sa Škorpijom ili Jarcem, ali kako ne volite ništa da tajite već od 21. septembra težićete mnogo otvorenijim susretima. Preuzmite inicijativu i očekujte najbolje od ove veze!

Posao i finansije

Vredne i radne jedva čekate septembar i pokretačku energiju! Nakon 6. septembra vaši poslovni ciljevi i želje biće  mnogo jasniji i realniji, a razmirice koje ste imali sa kolegama ćete konačno rešiti! Obratite pažnju u periodu oko punog meseca 6. septembra. Uz konjukciju sa Neptunom, planetom iluzija i obmane, moguće su pogrešne procene, pa pazite sa kim poslujete. Između 11. i 20. septembra moguća su unapređenja, povišice, ali i tajni poslovni pregovori. Škorpija ili Ovan daće vam punu poslovnu podršku da se pokrene poslovni projekat na koji dugo čekate. Device koje se bave poslovima u vezi sa administracijom, rade od kuće ili se bave poslovima koji uključuju komunikaciju sa velikim brojem ljudi, krajem meseca mogu očekivati veće promene, nove saradnike, ali i prekide nekih saradnji.

VAGA

 

Ljubav

Tenzija na emotivnom planu će polako popustiti ulaskom u septembar! Uživanje može da počne već nakon 5. septembra. Kada Merkur konačno krene napred i vi ćete imati osećaj da mnoge stvari kreću svojim tokom! Još na početku septembra lepi aspekti Jupitera i Venere doneće vam mnogo bolju komunikaciju sa partnerom, a nekima od vas i moguć kraći put!

Slobodne Vage očekuju velike promene, a preko prijatelja ili na nekom većem okupljanju mogu upoznati ljubav svog života! Uran iz vašeg polja partnerstva biće dobro aspektovan između 16. i  27. septembra, pa su moguće iznenadne i brze konekcije sa jednim Strelcem, Vodolijom ili Škorpijom! Pratite svoj instikt i ne dvoumite se dugo jer ovakva osoba se ne sreće često!

Posao i finansije

Do 7. septembra, pod uticajem retro Merkura iz znaka Device, trošićete nepromišljeno i impulsivno. Ipak, vladar vašeg znaka Venera ulaskom u znak Lava doneće vam mnogo bolju finansijsku situaciju, ali i troškove na proslave ili uživanje. Do 20. septembra uživaćete u timskom radu pod uticajem Venere iz vašeg polja grupnih dešavanja. Sredinom septembra moguće je poznanstvo sa vrlo uticajnim Rakom, Ovnom ili Jarcem i uspeh preko njih. Ovo će biti period odličan za reklamiranje, ali i početak novog posla ili ulazak u novi poslovni prostor. Kraj meseca, pod uticajem Marsa, doneće vam uživanje u tajnom planiranju projekata, radu na sebi i skupljanju energije za velike jesenje promene.

ŠKORPIJA

 

Ljubav

Škorpije ne vole polovično i površno, a njihova ljubav pamti se dugo. Ipak moguće je da pored sebe imate nekog ko ne može da prati vašu energiju i strast! Ukoliko je u prethodnom periodu bilo određenih emotivnih potresa i razmirica sa partnerom, možete odahnuti jer se nakon punog meseca iz vašeg polja ljubavi oko 6. septembra to stišava! Zauzetim Škorpijama ulazak Marsa u znak stabilne Device umanjiće dramu u njihovim vezama i brakovima! Septembar će ujedno biti i period odličan za realnu analizu vaših odnosa!

Slobodnin Škorpijama tranzitna Venera iz njihovog astrološkog polja posla i karijere mogla bi do 21. seprembra  doneti vezu sa nadređenim ili nekim koga poznaju preko posla! Vi volite odlučne i strastvene ljubavnike, a sredina septembra donosi upravo takvu osobu! Jedan Lav, Devica ili Škorpija zaintrigiraće vas svojim stavom.

Posao i finansije

Lepe vesti sve Škorpije je da se može reći da će biti pravi miljenici zvezda u septembru. Mars – vladar vašeg znaka, konačno ce doći na svoju pravu poziciju i tranzitom kroz znak Lava doneti vam mnogo pozitivne energije, ali i finansijsku stabilnost i uspeh i svakom poslu koji započnu ovog meseca. Pun mesec već između 4. i 6. septembra doneće vam neočekivano dobru zaradu moguće i kroz igre na sreću, ali i rešavanje nekog duga od ranije. Uspeh u svim partnerskim poslovima, poslovima vezanim za odnose sa javnošću, ali i kroz timski rad. Mars, planeta ambicije i akcije iz njihovog polja komunikacije između 13. i 18. septembra donece mogućnost potpisivanja novog važnog ugovora i promenu radnog mesta na višu poziciju. Uzivajte u lepoj septembarskoj energiji i ukoliko krajem meseca, oko 23. septembra osetite napor usled pojačanog obima posla, zahvalite se jer će vam upravo ti napori doneti veliki poslovni uspeh.

STRELAC

 

Ljubav

Buran emotivni period, period razilažnja i završavanje napornih veza je prošlo! Turbulenciji recite zbogom. Ulaskom Venere u znak Lava i vaše polje novih pocetaka i promena, ulazite u emotivno mnogo mirniju fazu. Već oko 5. septembra osetićete olakšanje i raskrstićete sa starim emotivnim strahovima. Pun mesec iz vašeg astrološkog polja intime i porodice doneće pozitivne promene u vaš svakodnevni život. Biće to idealan period da promenite i neke svoje loše navike iz korena. Između 10. i 13. septembra stavićete tačku na neke probleme u vezi i krenuti u mnogo ozbiljnijem smeru.

Slobodni Strelčevi, pod uticajem Marsa iz polja druženja, izlaziće i kretaće se više nego inače, a oko 19. septembra neplanirani izlazak i lepi aspekti planete komunikacije doneće vam šarmantnu Vagu, atraktivnog Lava ili karakternog Jarca. Kada vam dobri aspekti planeta donesu ljubav, onda ona uglavnom ima šanse da traje bez većih turbulencija i promena! Ovo je nešto na šta ste dugo čekali.

Posao i finansije

Finansijski uspeh u septembru stiže kao nagrada za vaše strpljenje i trud! Septembar će biti vaš mesec, a novca vam neće nedostajati! Uticaj punog meseca osetićete između 9. i 12. septembra, kroz tajnu podršku jednog Strelca ili Lava! Venera će većini Strelčeva doneti veliku finansijsku sigurnost, ali i laku zaradu! U septembru ćete ulagati minimalne napore, a finansije će biti bolje nego ikad. Mars će sredinom meseca i aspektima sa Jupiterom iz polja karijere doneti konflikte sa nadređenima, ali i moguć prekid neke lošije saradnje! Ne dozvolite da vam manje talentovani od vas kroje sudbinu. Krajem meseca, oko 24. septembra, smeši vam se nova poslovna ponuda, ali i saradnja koju dugo čekate.

JARAC

 

Ljubav

Kod vas emocije moraju da imaju težinu, a u prethodnom periodu upravo je bio dominantan taj vaš “sve ili nista” stav! Ulaskom u septembar, mesec i planeta ljubavi Venera ušetaće i vaše polje partnerstva i doneti prelepu energiju, a vašem stalnom partneru osećaj smirenja i novog početka. Mars iz polja daljina i putovanja može vam doneti oko 20. septembra i kraći put ili izlet u kojem ćete oboje uživati i regenerisati vaš odnos.

Slobodnim Jarčevima biće ovo idealan period za zaljubljivanje. Već oko 10. septembra pun mesec iz vašeg polja želja doneće vam više strasti i romantike. Zračićete posebnom energijom, a moguće je da ćete privući nekog iz inostranstva. Krajem meseca, oko 23. septembra Riba, Bik ili Jarac iznenadiće vas neočekivanim izlivima emocija. Dajte im još jednu šansu.

Posao i finansije

U septembru će biti mnogo toga na vama, pa i velike poslovne odluke. Sunce iz vama srodne Device i vašeg polja planova dovešće vas u centar važnih poslovnih zbivanja i doneti vam moguće napredovanje i lep odnos sa nadređenima. Oko 11. septembra partnerski odnosi i saradnja sa inostranstvom dolaze u prvi plan, a period između 9. i 13. septembra biće idealni za promenu kolektiva ili prekid nepotrebne saradnje. Mars iz ekstravagantnog Lava, čitav mesec donosiće vam dobru zaradu i fokus na nova ulaganja! Venerino kretanje učiniće vas pravim magnetom za novac, ali i obazrivijim i štedljivijim nego inače. Kako septembar bude odmicao, finansijska situacija biće sve bolja, a oko 23. septembra lepa vest i iznenadna ponuda od Vage, Bika ili Raka i veliki poslovni projekat u kojem će vaše sposobnosti doći do pravog izražaja.

VODOLIJA

 

Ljubav

Venera je svojim izazovnim aspektima već neko vreme u vaš ljubavni zivot unosila turbulenciju, ali i prošlost. Izlaskom iz znaka osetljivog Raka i ulaskom u euforičnog Lava odahnućete i vi, a već oko punog Meseca, između 4. i 8. septembra vaše polje ljubavi doživeće procvat. Zauzeti Lavovi dobijaće punu pažnju od partnera. Iako će ih mučiti neki tajni nemiri, prijaće vam mirnija situacija i stabilnost. Septembar će biti idealan i za nove korake. Venera iz znaka Lava može doneti bračne ponude ili početak zajedničkog života.

Slobodne Vodolije oko punog meseca doživeće jake emocije pri jednom slučajnom susretu. Prihvatite promene, a prošlost zaboravite! Moguce je da će Mars iz polja partnerstva i karme u vama probuditi neke uspavane emocije prema Ovnu, Strelcu ili Vagi, pa ćete na vrlo suptilan način dobiti šta želite. To vam je i zadatak u septembru – da smirite svoj temperament i na zaobilazan način pokažete svoje emocije. U poslednje vreme prevelika direktnost vam se nije isplatila. Budite mudri.

Posao i finansije 

Ulaskom u septembar osetićete nalet lepše energijje i stabilnosti. Ukoliko ste se oslobodili neke loše saradnje ili promenili listu saradnika i kolega, već između 5. i 12. septembra, pod uticajem punog meseca iz vašeg polja finansija, doneće vam dobru zaradu preko stranaca, lepu vest iz inostranstva ili od stranaca, ali i novu poslovnu priliku preko Jarca, Lava ili Škorpije. Sve poslovne ideje koje vam se tada jave pokazaće se kao savršene, a na vašu inicijativu tokom septembra mogu se završiti veliki projekti. Venera iz vašeg polja javnosti i partnerstva doneće vam zaradu bolju nego ikad, a između 14. i 21. septembra postajete pravi  magnet za novac. Biće to i odličan period za nova ulaganja i za vraćanje većih  dugova! Mars i Jupiter vam posle 20. septembra jačaju ambiciju, a uspeh vam stiže u svim poslovima vezanim za komunikaciju, trgovinu i edukaciju.

RIBE

 

Ljubav

Mesec septembar donosi emotivno nešto sporiji tempo što može zvučati pomalo dosadno, ali ipak jedno zanimljivo dešavanje doneće vam potrebnu dinamiku. Pun mesec između 6. i 8. septembra iz vašeg znaka zajedno sa Neptunom baciće fokus na vaš emotivni zivot! Eto zanimljivosti i burnih dešvanja između vas i jedne Škorpije, Strelca ili Vodolije. Slobodnim Ribama u ovom periodu vratiće se neko iz proslošti ili neko ko ne živi blizu.

Vaša preokupacija poslom i površnim poznanstvima može zasmetati partneru, pa su početkom meseca moguće razmirice. Ukoliko prevaziđete energiju punog meseca i odbolujete emotivnu krizu od sredine meseca, nastupiće mirnija atmosfera sa stalnim partnerom i uživanje u ljubavi. Venera iz vašeg polja posla može učiniti da uspešno sakrijete jednu tajnu emociju prema kolegi, samo pazite da vašim površnim shvatanjima ne izgubite nešto zaista vredno!

Posao i finansije

U septembru mesecu čuvaćete svoju energiju i praviti samo prave poslovne poteze. U prethodnom periodu rasipali ste svoju energiju i vaši planovi zavisili su od drugih! Pun mesec iz vašeg znaka doneće inspiraciju i veliki uspeh svim onim Ribama koje se bave javnim ili poslom vezanim za umetnost i javnost. Pun mesec mnogima od vas doneće i veliki uspeh u igrama na sreću! Oko 6. septembra okušajte sreću. Nova saradnja sa nekim iz inostranstva pokazaće se kao pravi potez oko 19. septembra. Između 10. i 16. septembra svoje velike planove ne otkrivajte svima, a posebno ne zavidnim kolegama! Vaše ideje su često sjajne, pa ste na meti plagijatora. Venera i Mars tokom čitavog meseca učiniće vas vrlo uspešnim, a doneće vam tajnu poslovnu ponudu od Ribe, Raka ili Ovna oko 22. septembra. Iako će zahtevati odricanja, prihvatite ovaj projekat!