Vesti  Magazin  /  Horoskop

VAŽAN PREOKRET: Ovaj horoskopski znak godinama je čekao svojih 5 minuta, sada je tome kraj– OTVORITE VRATA SREĆI

Pripadnici ovog znaka jako vole čistoću, manire, društvena pravila i vrlo su prefinjeni u tim stvarima. Oni obično žive prilično elegantan i nežan život, međutim, poslednjih godina im možda situacija i nije bila baš takva.
Autor: atma.hr Foto: Pixabay.com
Vreme: 19:15h | 07. septembar. 2017.
0

 

Još od 2009-te rođeni u ovom znaku su bili lišeni ove prefinjenosti. Međutim ova, 2017-ta, godina nije ista kao prethodne.

 

2017-ta će Vagama će preokrenuti mnoge neprilike i prepreke s kojima su bile suočene.


Naša velika planeta sreće je ušla u Vagu 9. septembra gde će se nalaziti trinaest meseci sve do 10. oktobra 2017. godine.

 

U svaku novu godinu ulazimo kao novorođeno dete, ali ipak obogaćeni prethodnim iskustvima, snovima, odnosima i raznim drugim podvizima.

Kad je Saturn ušao u Vagu, bačeni ste u očaj i bili primorani da naučite mnoge lekcije na težak način.

 

U dve godine koliko je Saturn boravio u Vagi postali ste zreliji i sposobni da urazumite sebe od emocija koje ste proživljavali u tom bolnom razdoblju.

 

Došli ste do velikih otkrića o sebi i kako vam nisu potrebni drugi koji su vam neprestano crpeli energiju. Puno ste naučili od Saturna.

 

Lekcije su se prožimale godinama i svaka vas je pojedinačno podučavala kako da postanete osoba koja treba da budete.

 

Sada imate bolja očekivanja od sebe i drugih, u stanju ste da shvatite da ste u mogućnosti da prevladate životne izazove i naučili ste da budete snalažljivi nego što ste nekada bili.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.